Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

8,7
1598 beoordelingen
0 € 0,00

Workshop Studiofotografie

Leer de basis van het werken in de studio

Wilt u weten hoe u de beste foto’s kan verkrijgen in een studio? Dit is u kans! Leer de basisprincipes van studiofotografie bij de workshop basis studiofotografie. U krijgt tijdens deze cursus als inleiding een stap-voor-stap toelichting (middels een presentatie met beamer) op de technische aspecten die van essentieel belang zijn voor professionele portretfotografie in de studio. Vervolgens gaat u deze stappen zelf toepassen, onder begeleiding van een ervaren fotograaf met model. Tijdens het maken van foto’s leert u over het effect van lichtopstelling, lichtmeten, camera-instellingen en omgang met het model. U fotografeert bij verschillende lichtopstellingen, zodat het effect van de soorten studiolampen zichtbaar wordt.

Let op: Als voorbereiding dient u een cursus basisfotografie gevolgd te hebben

Workshop Beeldbewerking

Aan bod komt onder meer:

  • Lichtopstelling
  • Lichtmeten
  • Camera-instellingen
  • Verschillende lichtopstellingen
  • Effect soorten studiolampen

De workshop wordt in kleine groepjes (maximaal 6 personen) gegeven op 1 dagdeel van 6 uur.

Er wordt gebruik gemaakt van ongeveer 200 voorbeelden, getoond met de beamer en grotendeels afgedrukt in het werkboek. Het werkboek is van stevig papier, zodat u ook makkelijk notities kan maken over uw eigen camera en kunt terugbladeren. Tijdens de les bent u heel veel met de camera bezig en ontdekt u veel nieuwe mogelijkheden. Verder wordt de mogelijkheid geboden na de lessen deel te nemen aan een praktijkworkshop in open lucht.

Kosten
De workshop basis studiofotografie kost: € 119,-

Dit is inclusief werkboek en Verschoore kortingskaart. Bij het vaststellen van de workshopdata wordt rekening gehouden met de voorkeuren die u bij het inschrijven opgeeft. Zo gauw er voldoende inschrijvingen zijn, wordt u geïnformeerd over de data en kunt u definitief inschrijven.  

Locatie en datums
Alle datums van de verschillende workshops, de locaties en het inschrijfformulier vindt u hier.

Geïnteresseerd? Meld u aan!
Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of om u direct in te schrijven. 

 

 

  • Aanhef