Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

0 € 0,00

Workshop Digitale fotografie 1

Haal meer uit je digitale camera!

Heeft u een digitale camera, maar  wilt u er meer van afweten? Dit is u kans! Weet wat uw digitale camera  in petto heeft! Tijdens deze workshop leert u op korte tijd uw camera veel beter kennen en instellen. Door de logisch opgebouwde en goed gestructureerde cursus kunnen wij in 3 lessen de essentie van de camera overbrengen, mits u tussendoor de opdrachten uit het werkboek maakt. Het huiswerk wordt in de les kort besproken, echter gaan we daarna lekker zelf aan de slag! Als u vervolgens meer wilt leren heeft u de keuze uit verschillende vervolgcursussen.

Aan bod komt onder meer:

De workshop wordt in kleine groepjes (gemiddeld 8 personen) gegeven. Er wordt gebruik gemaakt van ongeveer 200 voorbeelden, getoond met de beamer en grotendeels afgedrukt in het werkboek. Het werkboek is van stevig papier, zodat u ook makkelijk notities kan maken over uw eigen camera en kunt terugbladeren. Tijdens de les bent u heel veel met de camera bezig en ontdekt u veel nieuwe mogelijkheden. Verder wordt de mogelijkheid geboden na de lessen deel te nemen aan een praktijkworkshop in open lucht.

Kosten
De workshop Digitale fotografie I  kost: € 109,-

Dit is inclusief werkboek. Bij het vaststellen van de workshopdata wordt rekening gehouden met de voorkeuren die u bij het inschrijven opgeeft. Zo gauw er voldoende inschrijvingen zijn, wordt u geïnformeerd over de data en kunt u definitief inschrijven.  

Locatie en datums
Alle datums van de verschillende workshops, de locaties en het inschrijfformulier vindt u hier.

Geïnteresseerd? Meld u aan!
Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of om u direct in te schrijven. 

  • Aanhef