Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

8,7
1597 beoordelingen
0 € 0,00

Sony modelfotografie in Goes

Op zaterdag 29 september, tijdens Goes modestad, zal Sony ambassadeur Marco ter Beek een demonstratie over modelfotografie geven in onze winkel in Goes. Marco van Beek zal gedurende de dag samen met een model aanwezig zijn in de winkel in Goes.    

De demonstratie bijwonen kost helemaal niets. U kunt tijdens deze dag dus gewoon binnenlopen wanneer u zin en tijd heeft. Dus heeft u altijd al willen beginnen met modelfotografie? Of bent u gewoon benieuwd naar de tips & tricks van Marco? Dan kunt u tussen 10.00 en 16.00 de winkel inlopen om Marco uw vragen te stellen , de demo's te bekijken en de producten uit proberen.

Goes modestad

Goes is een heerlijke winkelstad. De historische binnenstad van Goes beschikt over veel winkels en eetgelegenheden. Steeds meer shopliefhebbers, modekenners en -ondernemers vinden hun weg dan ook naar het mooie Goes. In Goes is er eigenlijk altijd wel wat te doen. Zo ook op 29 september, dan is het thema in Goes namelijk 'modestad'. In het weekend van 29&30 september vinden er diverse activiteiten plaats in het kader van Goes Modestad. Bezoekers kunnen dan genieten van diverse gratis te bezoeken modeshows, workshops en activiteiten. Zo is er bij ons dus de demonstratie modelfotografie door Marco ter Beek.

Speciale kortingen

Naast heel veel informatie en inspiratie profiteer je tijdens de Sony modelfotografie dag in Goes ook van spectaculaire deals en kortingen. Deze korting is alleen geldig op de Sony modelfotografie dag in de winkel in Goes.