Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

0 € 0,00

Sony Alpha demodagen 2018

 

Ze zijn er weer, de Sony Alpha demo dagen!

Bent u ook zo benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn van Sony camera's? Of misschien bent u wel op zoek naar een nieuwe Sony camera? Kom dan naar de Sony Alpha demo dagen in één van onze vestigingen. Na twee succesvolle demo's in Middelburg en Den Bosch staat er nog 1 op het programma, namelijk de demodag in Goes! 

De demo in Goes op zaterdag 29 december zal weer een demo zijn zoals u deze van ons gewend bent. Tijdens de Sony demo dag in Goes wordt er 'sochtends wel een stadswandeling georganiseerd en zal er de gehele middag een Sony ambassadeur aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden en de nieuwste apparatuur van Sony te demonstreren. Tijdens de demo dagen zullen de High end camera's én een aantal lezen van Sony aan bod komen. Uiteraard delen de ambassadeurs alle trips & tricks, zodat u met een hoop inspiratie terug naar huis gaat. Een dag die u als fotografieliefhebber niet mag missen!

Stadswandeling

Naast de demo zullen er ook stadswandelingen georganiseerd worden. Tijdens deze wandeling gaat u onder begeleiding door de stad op zoek naar de mooiste plekjes om te fotograferen. Tijdens de ontvangst krijgt u een kopje koffie met iets lekkers erbij. Terwijl u geniet van uw koffie zal de gids een korte uitleg geven over de stadswandeling. Daarna is het tijd om op pad te gaan. Tijdens het bezichtigen van het mooie centrum van de steden is er natuurlijk alle gelegenheid om het perfecte plaatje schieten! 

Locatie & programma

Datum Locatie Ambassadeur Ontvangst  Stadswandeling Sony Alpha demo's
29 december 2018  Verschoore Goes Antonette de Groot 10:00 - 10:30 10:30 - 12:00 13:00 - 16:00

Het is de bedoeling dat u uw eigen camera meeneemt om foto's mee te maken tijdens de stadswandeling.

Speciale kortingen

Naast heel veel informatie en inspiratie profiteer je tijdens de Sony Alpha demo dagen ook van spectaculaire deals en kortingen. Deze korting is alleen geldig op de Sony Alpha demo dag in de bijbehorende vestiging.

Geïnteresseerd?

Het bijwonen van één van onze Sony demodagen kost u helemaal niets. Voor een goede organisatie van de demo dag willen we u wel vragen om onderstaand formulier in te vullen. Als u deel wilt nemen aan de stadswandeling bent u verplicht zicht aan te melden. De Stadwandeling is geheel gratis.

Specifieke wensen, voorkeuren of andere zaken? Vermeld ze in het opmerkingenveld!

Aanhef
Voorletter
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vestiging van de demodag
Met hoeveel personen wilt u deelnemen aan de demo dag?
Loop je mee met de stadswandeling?
Opmerkingen