Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

8,7
1405 beoordelingen
0 € 0,00

Sony Alpha demodagen 2018

 

Ze zijn er weer, de Sony Alpha demo dagen!

Bent u ook zo benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn van Sony camera's? Of misschien bent u wel op zoek naar een nieuwe Sony camera? Kom dan naar de Sony Alpha demo dagen in één van onze vestigingen. Met een demo dag in Goes, Middelburg , Den Bosch en Heinkenszand is er altijd wel eentje bij u in de buurt! Tijdens deze dagen wordt er 'sochtends een stadswandeling georganiseerd en zijn er de gehele middag Sony ambassadeurs aanwezig in onze winkels om al uw vragen te beantwoorden en de nieuwste apparatuur van Sony te demonstreren. Tijdens deze demo dagen zullen de High end camera's én een aantal lezen van Sony aan bod komen. Uiteraard delen de ambassadeurs alle trips & tricks, zodat u met een hoop inspiratie terug naar huis gaat. Een dag die u als fotografieliefhebber niet mag missen!

Stadswandeling

Naast de demo zullen er ook stadswandelingen georganiseerd worden. Tijdens deze wandeling gaat u onder begeleiding door de stad op zoek naar de mooiste plekjes om te fotograferen. Tijdens de ontvangst krijgt u een kopje koffie met iets lekkers erbij. Terwijl u geniet van uw koffie zal de gids een korte uitleg geven over de stadswandeling. Daarna is het tijd om op pad te gaan. Tijdens het bezichtigen van het mooie centrum van de steden is er natuurlijk alle gelegenheid om het perfecte plaatje schieten! 

Zo ziet het programma voor de Sony Alpha demodag op 3 er uit:

10:00 - 10:30 Ontvangst met koffie en wat lekkers 
10.30 - 12:00 Stadswandeling 
13:00 - 16:00 Demo van een Sony ambassadeur

Het is de bedoeling dat u uw eigen camera meeneemt om foto's mee te maken tijdens de stadswandeling.

Locaties

Datum Locatie Ambassadeur Stadswandeling Sony Alpha demo's
3 november 2018 Middelburg  Antonette de Groot Ja 13:00 - 16:00 
1 december 2018  Den Bosch  Nog niet bekend Ja  13:00 - 16:00 
8 december 2018  Heinkenszand (BinnenUit) Brendon de Clerq  Nee 11:00 - 16:00
29 december 2018  Goes  Nog niet bekend  Ja  13:00 - 16:00


Speciale kortingen

Naast heel veel informatie en inspiratie profiteer je tijdens de Sony Alpha demo dagen ook van spectaculaire deals en kortingen. Deze korting is alleen geldig op de Sony Alpha demo dag in de bijbehorende vestiging.

Geïnteresseerd?

De demonstratie bijwonen kost helemaal niets. U kunt tussen 13.00 en 16.00 de winkel inlopen om de Sony ambassadeur uw vragen te stellen , de demo's te bekijken en de producten uit te proberen.

Voor een goede organisatie van de demo dag willen we u vragen om onderstaand formulier in te vullen. Als u deel wilt nemen aan de stadswandeling bent u verplicht zicht aan te melden. De Stadwandeling is geheel gratis.

Specifieke wensen, voorkeuren of andere zaken? Vermeld ze in het opmerkingenveld!

Aanhef
Voorletter
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vestiging van de demodag
Met hoeveel personen wilt u deelnemen aan de demo dag?
Loop je mee met de stadswandeling?
Opmerkingen