Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

8,7
1302 beoordelingen
0 € 0,00

Sony Alpha demodag Den Bosch

Wegens succes herhaald, De Sony Alpha demodag in Den Bosch. De demodag in Den Bosch zal plaatsvinden op 1 september 2018.

Bent u ook zo benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn van Sony camera's? Of misschien bent u wel op zoek naar een nieuwe Sony camera? Kom dan naar de Sony Alpha demo dag in Den Bosch.Tijdens deze dag wordt er 'sochtends een stadswandeling georganiseerd en is er de gehele middag een Sony ambassadeur aanwezig in onze winkel om al uw vragen te beantwoorden en de nieuwste apparatuur van Sony te demonstreren. Tijdens deze demo dag worden de High end camera's én een aantal lezen van Sony behandeld. Uiteraard deelt de ambassadeur alle trips & tricks, zodat u met een hoop inspiratie terug naar huis gaat. Een dag die u als fotografieliefhebber niet mag missen!

Stadswandeling

Naast de demo zal er ook een stadswandeling georganiseerd worden. Tijdens deze wandeling gaat u onder begeleiding door de stad op zoek naar de mooiste plekjes om te fotograferen. Tijdens de ontvangst krijgt u een kopje koffie met iets lekkers erbij. Terwijl u geniet van uw koffie zal de gids een korte uitleg geven over de stadswandeling. Daarna is het tijd om op pad te gaan. Tijdens het bezichtigen van het mooie centrum van de stad is er natuurlijk alle gelegenheid om het perfecte plaatje schieten!

Zo ziet het programma voor de Sony Alpha demodag op 1 september er uit:

10:00 - 10:30 Ontvangst met koffie en wat lekkers
10.30 - 12:00 Stadswandeling
13:00 - 16:00 Demo van Sony ambassadeur

Het is de bedoeling dat u uw eigen camera meeneemt om foto's mee te maken tijdens de stadswandeling.

Speciale kortingen

Naast heel veel informatie en inspiratie profiteer je tijdens de Sony Alpha demo dagen ook van spectaculaire deals en kortingen. Deze korting is alleen geldig op de Sony Alpha demo dag in de bijbehorende vestiging.

Geïnteresseerd?

De demonstratie bijwonen kost helemaal niets. U kunt tussen 13.00 en 16.00 de winkel inlopen om de Sony ambassadeur uw vragen te stellen , de demo's te bekijken en de producten uit te proberen.

Voor een goede organisatie van de demo dag willen we u vragen om onderstaand formulier in te vullen. Als u deel wilt nemen aan de stadswandeling bent u verplicht zicht aan te melden. De Stadwandeling is geheel gratis.

Specifieke wensen, voorkeuren of andere zaken? Vermeld ze in het opmerkingenveld!

Aanhef
Voorletter
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Loop je mee met de stadswandeling?
Opmerkingen