Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

8,7
1597 beoordelingen
0 € 0,00

Sony Alpha demo dagen

 

Ze zijn er weer, de Sony Alpha demo dagen!

Bent u ook zo benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn van Sony camera's? Of misschien bent u wel op zoek naar een nieuwe Sony camera? Kom dan naar de Sony Alpha demo dagen in één van onze vestigingen. Met een demo dag in Goes, Breda, Middelburg en Den Bosch is er altijd wel eentje bij u in de buurt! Tijdens deze dagen wordt er 'sochtends een stadswandeling georganiseerd en zijn er de gehele middag Sony ambassadeurs aanwezig in onze winkels om al uw vragen te beantwoorden en de nieuwste apparatuur van Sony te demonstreren. Tijdens deze demo dagen zullen de High end camera's én een aantal lezen van Sony aan bod komen. Uiteraard delen de ambassadeurs alle trips & tricks, zodat u met een hoop inspiratie terug naar huis gaat. Een dag die u als fotografieliefhebber niet mag missen!

Stadswandeling

Naast de demo zullen er ook stadswandelingen georganiseerd worden. Tijdens deze wandeling gaat u onder begeleiding door de stad op zoek naar de mooiste plekjes om te fotograferen. Tijdens de ontvangst krijgt u een kopje koffie met iets lekkers erbij. Terwijl u geniet van uw koffie zal de gids een korte uitleg geven over de stadswandeling. Daarna is het tijd om op pad te gaan. Tijdens het bezichtigen van het mooie centrum van de stad is er natuurlijk alle gelegenheid om het perfecte plaatje schieten! 

Zo zien de Sony Alpha demo dagen er uit:

10:00 - 10:30 Ontvangst met koffie en wat lekkers
10.30 - 12:00 Stadswandeling
13:00 - 16:00 Demo van Sony ambassadeur

Het is de bedoeling dat u uw eigen camera meeneemt om foto's mee te maken tijdens de stadwandeling.

Speciale kortingen

Naast heel veel informatie en inspiratie profiteer je tijdens de Sony Alpha demo dagen ook van spectaculaire deals en kortingen. Deze kortingen zijn alleen geldig op de Sony Alpha demo dagen in de bijbehorende vestigingen.

Locaties

Datum Locatie Ambassadeur Stadswandeling Sony Alpha demo's
12 mei 2018 Verschoore Camera & Photo Services Goes Menno van der Veen

Ja | 10:30 - 12:00

13:00 - 1600
9 juni 2018 Verschoore Camera & Photo Services Breda Antonette de Groot

Ja | 10:30 - 12:00

13:00 - 1600
23 juni 2018 Verschoore Camera & Photo Services Middelburg Jan Vermeer Ja | 10:30 - 12:00 13:00 - 1600
7 juli 2018 Verschoore Camera & Photo Services Den Bosch XXL Ron Bekker Ja | 10:30 - 12:00 13:00 - 1600

Geïnteresseerd?

De demonstratie bijwonen kost helemaal niets. U kunt tussen 13.00 en 16.00 de winkel inlopen om de Sony ambassadeur uw vragen te stellen , de demo's te bekijken en de producten uit te proberen.

Voor een goede organisatie van de demo dag willen we u vragen om onderstaand formulier in te vullen. Als u deel wilt nemen aan de stadswandeling bent u verplicht zicht aan te melden. De Stadwandeling is geheel gratis. 

Specifieke wensen, voorkeuren of andere zaken? Vermeld ze in het opmerkingenveld!

 

Aanhef
Voornaam
Achternaam
Woonplaats
Vestiging van de demodag
Met hoeveel personen wilt u deelnemen aan de demo dag?
Loop je mee met de stadswandeling?


E-mailadres
Telefoonnummer 
Opmerkingen