Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

8,7
1501 beoordelingen
0 € 0,00

Fujifilm dag

Fujifilm dag

In samenwerking met Fujifilm, en na een succesvolle Fujifilm dag in Middelburg, organiseren we op zaterdag 12 mei in Breda een Fujifilm dag. Tijdens deze dag zullen de Fujifilm X-T2 en de Fujifilm X-H1 in de spotlights gezet worden door een expert van Fujifilm.Voor alle vragen vragen over de X-T2, de X-H1 en alle andere producten van Fujifilm kan je terecht bij de aanwezige expert van Fujifilm. Hiernaast zal er tijdens deze dag een workshop staatfotografie gehouden worden.

Workshop straatfotografie
Tijdens deze dag zal er een workshop straatfotografie gegeven worden door de experts van Fujifilm. Tijdens deze intensieve workshop (maximaal 15 deelnemers) word je begeleidt zodat je de techniek van straatfotografie zelf ook onder de knie krijgt. Daarnaast ga je natuurlijk zelf ook prachtige foto's maken!

Programma Breda 12 Mei
11:00 - 13:00 Workshop straatfotografie
13:30 - 17:30 Vrije inloop & aanwezigheid Fujifilm experts

De workshop straatfotografie is VOL. Het is daarom helaas niet meer mogelijk om je aan te melden hiervoor. Je bent 's middags uiteraard nog wel van harte welkom om je vragen te stellen aan de Fujifim expert in onze winkel.