8,7
1071 beoordelingen
0 € 0,00

Fujifilm dag

Fujifilm dag

In samenwerking met Fujifilm, en na een succesvolle Fujifilm dag in Middelburg, organiseren we op zaterdag 12 mei in Breda een Fujifilm dag. Tijdens deze dag zullen de Fujifilm X-T2 en de Fujifilm X-H1 in de spotlights gezet worden door een expert van Fujifilm.Voor alle vragen vragen over de X-T2, de X-H1 en alle andere producten van Fujifilm kan je terecht bij de aanwezige expert van Fujifilm. Hiernaast zal er tijdens deze dag een workshop staatfotografie gehouden worden.

Workshop straatfotografie
Tijdens deze dag zal er een workshop straatfotografie gegeven worden door de experts van Fujifilm. Tijdens deze intensieve workshop (maximaal 15 deelnemers) word je begeleidt zodat je de techniek van straatfotografie zelf ook onder de knie krijgt. Daarnaast ga je natuurlijk zelf ook prachtige foto's maken!

Programma Breda 12 Mei
11:00 - 13:00 Workshop straatfotografie
13:30 - 17:30 Vrije inloop & aanwezigheid Fujifilm experts

Geïnteresseerd? Meld je aan!
Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of om je direct in te schrijven. Het is alleen nodig om je in te schrijven als je deel wilt nemen aan de workshop straatfotografie. Dit zodat wij de nodige voorbereidingen kunnen treffen. Let op: Er kunnen maximaal 15 mensen deelnemen aan de workshops straatfotografie. Wees er dus snel bij, want vol = vol!

Aanhef
Voornaam
Achternaam
Met hoeveel personen wilt u deelnemen aan de workshop?
Vestiging van de workshop
Telefoonnummer 
E-mailadres
Opmerkingen