Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

8,7
1405 beoordelingen
0 € 0,00

Fuji Event Den Bosch: Stadswandeling by Night

fuji event

In samenwerking met Fujifilm organiseren we op vrijdagavond 8 december diverse avondwandelingen door het centrum van Den Bosch. Tijdens het Late Night Shopping event zijn alle winkels in het centrum tot 23.00 uur open. Daarnaast is de stad prachtig verlicht speciaal voor deze avond. En dit biedt hele mooie kansen voor degenen die alles te weten willen komen over fotograferen in het donker.

X-serie camera's en objectieven
Wij maken daarom van deze gelegenheid gebruik om vanaf 17.00 uur te gaan fotograferen in de stad met de de X-serie camera’s / objectieven van Fuji. Dit doen we onder begeleiding van Fuji ambassadeur Casper Hanselaar en onze eigen specialist Rob Roijendijk. Ze kennen alle kneepjes van het vak, de apparatuur en het centrum van Den Bosch als hun broekzak. Een leerzame, leuke en sfeervolle avond die je als fotografieliefhebber niet mag missen! 

In het donker fotograferen met Fuji
Zodra het donker wordt gaan we in kleine groepjes een uur lang op pad. Den Bosch is een prachtige stad met een historische uitstraling. De binnenstad krijgt deze dag nog meer uitstraling, dankzij de verlichtingen die speciaal voor het Late Night Shopping event is opgehangen. We gaan dan ook op zoek naar de mooiste en meest spectaculaire plekken om zoveel mogelijk mooie beelden te schieten. Tijdens de wandeling krijg je de gelegenheid om kennis te maken met het fotograferen in het donker met de Fuji camera’s. Uiteraard delen Casper en Rob al hun tips & tricks, zodat jij met een hoop informatie en inspiratie terug naar huis gaat. 

Winkelaanbiedingen 8 december
Naast heel veel informatie en inspiratie profiteer je deze avond ook van speciale aanbiedingen. Door de hele winkel vind je kortingen die alleen tijdens het Late Night Shopping event geldig zijn. 

Overstappen naar Fujifilm? De voordelen stapelen zich op!
Ben je van plan om over te stappen op een camera van Fujfilm of wil je een nieuw model aanschaffen? Dan is het dit wel hét moment! Je profiteert namelijk van:

Avondprogramma
Hieronder vind je het avondprogramma en de verschillende tijden waarop je kunt deelnemen aan de sessies met de aanwezige fotografen.

17.00 – 18.15 uur: Avondwandeling 1
19.00 – 20.15 uur: Avondwandeling 2
20.30 – 21.45 uur: Avondwandeling 3

Geïnteresseerd? Meld je gratis aan!

Deelname is gratis, maar voor een goede organisatie en groepsindeling willen we je vragen om onderstaand formulier in te vullen.

Aanmeldformulier Fuji Event Den Bosch: Stadswandeling by Night - vrijdag 8 december 2017

Voornaam
Achternaam
Woonplaats
E-mailadres 
Voor welke sessie kies jij?Neem je een eigen camera mee? 
Zo ja, welke? 
Vragen / voorkeur voor een specifiek model? 
Vragen / Overige opmerkingen 
 
Specifieke wensen, voorkeuren of andere zaken? Vermeld ze in het opmerkingenveld!