Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

0 € 0,00

Canon testdrive EOS R systeem

Om iedereen kennis te laten maken met het nieuwe Canon EOS R systeem, organiseert Canon een testdrive. Zo kunt u het nieuwe systeem helemaal zelf ervaren!

Het EOS R System is gebaseerd op drie decennia voortdurende EOS-innovatie, een innovatieve lensvatting voor betere creatieve mogelijkheden en meer dynamische manieren om elk moment vast te leggen. Het biedt een intuïtieve manier van opnamen maken, past met gemak in het bestaande EOS-systeem en biedt meer mogelijkheden voor fotografen en filmmakers dankzij de fenomenale RF-lenzen en de comptabiliteit met de EF- en EF-S-serie.

Bent u ook benieuwd naar de resultaten in de praktijk van het nieuwe Canon EOS R systeem? Dit aan de hand van unieke settings, zoals “low light -en eye detection” settings? Schrijf u dan hier in voor het ochtendprogramma of het middagprogramma!

Locatie:

Fort Hedikhuizen
Rietveldenweg 2
5256 TG Heusden

Kosten: €10,- ( om no-shows te voorkomen)