Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

8,7
1405 beoordelingen
0 € 0,00

Fuji GFX Event: Workshop Marcel van Balkom

Schrijf je nu in voor deze workshop!
Filter gebruik in landschapsfotografie
Kom zaterdag 13 januari naar de workshop Filter gebruik in landschapsfotografie van Marcel van Balkom in onze winkel in Den Bosch. Hij vertelt je alles over zijn ervaringen in de natuurgebieden, hoe je deze het best kunt vastleggen door gebruik te maken van filters en hij vertelt over zijn eigen speciale filtertechnieken. Marcel neemt je mee naar één van de mooiste fotolocaties in de wereld: IJsland en uiteraard het Noorderlicht. Als Brand Ambassador van Kase Filters geeft hij uitgebreide toelichting over de filters, want hij kent deze als geen ander. Hij leert je de beste tips en tricks en uiteraard kun je bij hem terecht voor al je vragen. Daarnaast zal Marcel inhoudelijk in gaan op de Fujifilm GFX-serie, grensverleggende systeemcamera's gebaseerd op innovatieve technieken. Marcel won recent de National Geograhpic Fotowedstrijd 2017. Dus zet alvast een kruisje in de agenda!

Fuji GFX50s
Marcel is recent overgestapt op de Fuji GFX50s. Een echte gamechanger volgens hemzelf. Hij zal dan ook dieper in gaan op de unieke eigenschappen van deze camera en hoe je hier optimaal gebruik van maakt. De belangrijkste specificaties op een rij:

 

Kase Filters 
Kase filters voegt met een assortiment topkwaliteit glas filters een reeks filters toe die het plezier in fotograferen en de daarmee te behalen resultaten verder uitbreid. Met de Wolverine filters heeft Kase filters als eerste een complete lijn glas filters die vrijwel onbreekbaar is en leverbaar in verschillende afmetingen. Er zijn 3 series Kase filters; 100mm breed - 150mm breed en 170mm breed. Marcel zal gedurende de dag meer vertellen over deze filters en vooral hoe hij deze toepast op zijn eigen fotografie! Hierdoor bent  u gegarandeerd van een hoop inspiratie en kennis over het gebruik van de Kase filters.

 

 

Meer over Marcel van Balkom
Foto National Geographic 2017 Marcel van BalkomDe natuur speelt een grote rol in zijn leven. Tijdens zijn jongere jaren was hij vooral bezig met het tekenen en schilderen van roofvogels en uiteindelijk verlegde hij zijn focus naar het fotograferen van de natuur. Sinds jaren is hij gepassioneerd bezig en regelmatig wordt zijn fotowerk in diverse vooraanstaande natuur & foto-tijdschriften gepubliceerd. Ook heeft hij diverse prijzen gewonnen met zijn natuurfoto’s, zoals de VARA’s Vroege Vogels fotowedstrijd en de titel ‘Highly Commended’ bij de British Wildlife Fotography Awards 2011. Sindskort verzorgt hij met een aantal partners workshops met de focus op natuurfotografie in diverse natuurgebieden in Europa, met als thema landschapsfotografie, filter gebruik en technieken en macrofotografie. Zijn laatste award sleepte hij binnen op 22 november 2017 tijdens het National Geographic event. Marcel won in de categorie ‘Landschap’ met zowel de publieksprijs als de jury prijs.

Website
www.marcelvanbalkom.nl

Dagprogramma
Workshop sessie 1: 11.00 – 13.00 uur
Workshop sessie 2: 13.30 – 15.30 uur

Geïnteresseerd? Meld je gratis aan!
Deelname is gratis, maar we willen je wel vragen om aan te melden via het onderstaande formulier. Alvast bedankt.

Voornaam
Achternaam
Woonplaats
E-mailadres
Voor welk tijdstip kies jij?


Neem je een eigen camera mee?


Zo ja, welke?
Vragen / voorkeur voor een specifiek model?
Vragen / Overige opmerkingen