8,7
939 beoordelingen
0 € 0,00

VerrekijkerFair

Verschoore VerrekijkerFair 2018

Bent u op zoek naar een nieuwe verrekijker of telescoop? Zoekt u een mooi statief of een tas voor uw apparatuur? Kom dan op zondag 25 maart naar de Verschoore VerrekijkerFair in het Goese Sas. In samenwerking met het Nationaal Park Oosterschelde organiseren van 11.00 – 16.00 uur alweer voor de vierde keer dit evenement.

Speciale aanbieding verrekijkers
Tijdens de VerrekijkerFair is er volop gelegenheid om te winkelen en te profiteren van speciale aanbiedingen op verschillende merken verrekijkers. We hebben een uitgebreid assortiment kijkers en accessoires die u ter plekke kunt bestellen en afrekenen. En als u niet wilt slepen met de spullen, dan bezorgen we uw aankoop gewoon thuis.

Ontdek natuurgebied het Goese Sas
Tijdens deze gezellige dag in het prachtig Goese Sas leert u alles over verrekijkers en telescopen. Bij de testopstelling vindt u een diversiteit aan kijkers, telescopen en krijgt u deskundig advies van de aanwezige vertegenwoordigers. Dankzij hun kennis en advies leert u welke kijker perfect bij jouw wensen en gebruik past.

Probeer je aankoop direct uit
Heeft u uw favoriet gevonden? Dan neemt u de nieuwe verrekijker tegen een aantrekkelijke prijs direct mee naar huis! Kunt u niet wachten om je nieuwe kijker of lens te gebruiken? Maak dan een wandeling door het natuurgebeid onder begeleiding van een professionele gids. De kosten voor de wandeling bedragen slechts €5 en u kunt hieronder aangeven op het aanmeldformulier of u meeloopt.

Geïnteresseerd?
Deelname is volledig gratis! Meld u aan door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen of je persoonsgegevens te mailen naar: administratie@verschoore.nl Vermeld in uw e mail met hoeveel personen u komt en wie er graag een wandeling met de gids maakt. Na aanmelding ontvangt u  een routebeschrijving en een voucher voor een gratis kop koffie of thee met een heerlijke Zeeuwse Bolus.

Meld u aan! Deelname = gratis!
Vul het onderstaande formulier en meld u aan voor de Verschoore VerrekijkerFair 2018. Graag tot ziens op zondag 25 maart.

Voornaam
Achternaam
Woonplaats
Aantal personen
E-mailadres
Loopt u mee met de wandeling met de gids?


Zo ja, welk tijdstip geniet uw voorkeur?
Heeft u op dit moment een verrekijker?


Heeft u interesse in een specifiek model / merk?
Vragen / Overige opmerkingen