Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

8,7
1598 beoordelingen
0 € 0,00

Verhuur

35 artikelen
20

Verhuur fotoapparatuur

Bent u ook een echte enthousiaste fotograaf, maar beschikt u zelf niet over de juiste fotoapparatuur maar wilt u toch zo nu en dan een mooie rapportage maken? Dan is het mogelijk om bij Verschoore fotoapparatuur te huren. Het verhuur fotoapparatuur is een unieke service van Verschoore waarbij we u de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van professioneel apparatuur. Verschoore beschikt hiervoor over de meest professionele apparatuur zoals camera’s, statieven, lichten, lampen, doeken, videocamera’s, en andere accessoires. Daarnaast heeft de verhuur service van Verschoore ook verschillende beamers om uit te lenen.

Verschoore verhuur fotoapparatuur

Met het verhuren van fotoapparatuur wil Verschoore fotografen een optie aanbieden om met de meest professionele apparatuur aan de slag te kunnen, zonder hiervoor heel veel geld te hoeven betalen. Fotoapparatuur is ontzettend duur, en daarom is fotoapparatuur huren een ontzettend goede en meedenkende oplossing. Zo krijgen jonge fotografen die niet beschikken over de juiste apparatuur toch een kan om met de meest professionele spullen een fotorapportage te maken. Verhuur fotoapparatuur van Verschoore vraagt u wel om een borg van tien maal de dagprijs van het artikel. Hiervoor vragen wij u dan ook om een Nederlandse ID kaart mee te nemen bij het ophalen van de spullen. De borg kan vervolgens bij het filiaal worden betaald met uw bankpas of u kunt er voor kiezen om de borg contant te betalen. U krijgt bij het huren van fotoapparatuur altijd binnen vijf werkdagen de borg van ons terug. We berekenen de huurprijs van de spullen en trekken dit van de borg af. Het resterende bedrag wordt dan aan u teruggestort.

Verplichte documenten

  • U moet in bezit zijn van een geldig Nederlands identiteitsbewijs of paspoort. Verblijfskaart en/of rijbewijs is niet geldig. Deze moet u kunnen aantonen bij het ophalen en reserveren, zowel via de mail als in één van onze filialen.
  • U moet uw verblijfsadres kunnen aantonen door middel van een energienota of bankafschrift etc.
  • Als allebei of één van deze documenten niet geldig en/of niet in orde is, gaan wij niet over tot verhuur.

Op tijd reserveren

Huren van fotoapparatuur is ontzettend populair en daarom raden wij u aan op tijdig al uw apparatuur bij ons te reserveren. U kunt fotoapparatuur bij ons reserveren door heel gemakkelijk een email te sturen naar verhuur@verschoore.nl, met daarin uw voor-, en achternaam, uw telefoonnummer adres en woonplaats, de producten die u bij ons zou willen huren, de datum waarop u de producten nodig heeft met daarbij ook een tijdstip, en een kopie van uw legitimatiebewijs. Als wij uw mail hebben ontvangen zullen we contact met u opnemen voor uw aanvraag van voor verhuur fotoapparatuur.

Voordeel verhuur fotoapparatuur

Mocht u na het huren van ons fotoapparatuur toch overgaan op aankoop, dan krijgt u van ons vijftig procent korting op de huurprijs van uw artikelen. Daarnaast biedt het verhuur fotoapparatuur van Verschoore u ook de mogelijkheid om het materiaal al een dag van te voren op te komen halen. Zo hoeft u niet extra vroeg op te staan om het materiaal op te halen en heeft u genoeg tijd om alles op te stellen alvorens u begint aan een fotorapportage.

Vragen?

Heeft u vragen over het huren van fotoapparatuur dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Telefonisch kunnen wij de meeste vragen beantwoorden, maar heeft u andere vragen dan raden wij u aan om langs te komen in een van onze filialen.