8,7
789 beoordelingen
0 € 0,00

VERHUUR SONY A9 BODY

Omschrijving

VERHUUR SONY A9 BODY

Verschoore Verhuur service
Heeft u een speciale gelegenheid, maar geen geschikte camera? Geen probleem, want bij Verschoore kunt u tegen zeer aantrekkelijke prijzen gebruik maken van ons aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. Ons assortiment bestaat onder andere uit spiegelreflexcamera’s, high-end objectieven, flitsers en andere camera benodigdheden.

Daarom fotoapparatuur huren bij Verschoore:

1. Voordelig en eenvoudig beschikt u over de meest professionele fotoapparatuur.
2. Gratis uw gehuurde materiaal één dag eerder ophalen (vanaf 15:00).
3. 50% korting op uw huurperiode, wanneer u binnen 10 dagen over gaat tot aankoop.
4. Met 10 filialen in zuid-west Nederland is er altijd een Verschoore-filiaal bij u in de buurt.

Let op de vermelde prijs betreft de dagprijs exclusief borg.
Meer informatie over onze verhuurservice vindt u hier.


Productinformatie 
Sony lanceert de nieuwe Sony A9, een fullframe systeemcamera met een stacked CMOS sensor. Het fototoestel heeft maar liefst 693 autofocuspunten en schiet tot 20 frames per seconde. Dit is meer dan iedere andere systeemcamera en zelfs meer dan de snelste spiegelreflexcamera’s. Dankzij deze indrukwekkende specificaties is de Sony a9 een ideale camera voor natuur- en sportfotografie.De nieuwe A9 heeft ook een trillingsvrije, elektronische en geluidloze sluiter tegen vervormingzonder mechanisch spiegel- of sluitergeluid, waardoor de camera bij uitstek geschikt is voor situaties waarin stilte een absolute vereiste is. Met het oog op maximale bruikbaarheid en betrouwbaarheid is de camera voorzien van een nieuwe Z-batterij, die ongeveer 2,2x meer capaciteit biedt dan W-batterijen en van twee sleuven voor SD-mediakaarten, waaronder één met ondersteuning voor UHS-II-kaarten. Ook is er een Ethernet-poort geïntegreerd en zijn er tal van nieuwe instellingen, knoppen en aanpasbare opties toegevoegd die essentieel zijn voor professioneel gebruik.


 


Voor professioneel gebruik
De A9 heeft een geheel nieuwe Quad-VGA OLED Tru-Finder met hoge resolutie en hoge luminantie met circa 3.686k punten voor een extreem gedetailleerde reproductie van details. De nieuwe Tru-Finder en tegelijkertijd de beste zoeker die Sony ooit in een body heeft gebouwd, heeft een optisch ontwerp met een dubbelzijdig asferisch element. Dit resulteert in een vergroting van 0,78x en een scherpte van hoek tot hoek. De EVF is voorzien van een ZEISS T* Coating om reflecties zo veel mogelijk te elimineren. Daarnaast heeft het een vuilafstotende fluorcoating op de buitenlens.

De helderheid is 2x hoger dan die van de XGA OLED Tru-Finder van de α7R II. Het beeld in de zoeker heeft dus een helderheid die bijna identiek is aan de werkelijkheid. De framesnelheid van de Tru-Finder is aanpasbaar en kan worden ingesteld op 60 fps of 120 fps voor een optimale afstemming op de actie.
Bovendien is de A9 voorzien van een innovatief 5-assige beeldstabilisatie dat in staat is om 5,0 stops te compenseren. Zelfs onder uitdagende belichtingsomstandigheden wordt de volledige kracht van de nieuwe sensor benut. Wanneer de sluiterknop half wordt ingedrukt kan het effect van de beeldstabilisatie continu worden gevolgd in de zoeker of op het lcd-scherm zodat kadering en focus continu kunnen worden gemonitord.

De A9 heeft een Ethernet-poort waarmee fotobestanden handig kunnen worden overgedragen naar een specifieke FTP-server. Verder is er een sync-aansluiting, waarmee externe flitsers en kabels direct kunnen worden aangesloten voor synchroon flitsen.


 


Kenmerken
- ‘s werelds eerste full frame camera met een gestapelde CMOS sensor
- 24.2 miljoen megapixels
- 20 frames per seconde (tot 241 raw bestanden en 362 jpeg bestanden)
- Sluitertijden tot 1/32.000
- 693 autofocuspunten met 60 AF/AE trackings per seconde?
- 5 assige beeldstabilisatie (hiermee heb je tot 5 stops voordeel)
- 4K video
- Ethernet poort om bestanden over te dragen
- Dubbele SD kaart slot