Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

8,7
1598 beoordelingen
0 € 0,00

VERHUUR NIKON D810 BODY

Nu ook als verhuur
Specificaties
Omschrijving

VERHUUR NIKON D810 BODY

Verschoore Verhuur service

Heeft u een speciale gelegenheid, maar geen geschikte camera? Geen probleem, want bij Verschoore kunt u tegen zeer aantrekkelijke prijzen gebruik maken van ons aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. Ons assortiment bestaat onder andere uit spiegelreflexcamera’s, high-end objectieven, flitsers en andere camera benodigdheden.

Daarom fotoapparatuur huren bij Verschoore:

1. Voordelig en eenvoudig beschikt u over de meest professionele fotoapparatuur.
2. Gratis uw gehuurde materiaal één dag eerder ophalen (vanaf 15:00).
3. U krijgt het gehele huurbedrag terug wanneer u binnen 10 dagen na het huren over gaat tot aankoop.
4. Met 8 filialen in Zuid-West Nederland is er altijd een Verschoore-filiaal bij u in de buurt.

Let op de vermelde prijs betreft de dagprijs exclusief borg.
Meer informatie over onze verhuurservice vindt u hier.

Product informatie

De robuuste Nikon D810 DSLR Body heeft een stof- en spatwaterbestendige behuizing van magnesiumlegering en is voorzien van een stabiele sluiter welke een minimum aan trillingen geeft. De fullframe 36.3 megapixel CMOS sensor heeft een breed dynamisch bereik, is zeer lichtgevoelig en biedt een uitstekende scherpte doordat het optische doorlaatfilter er uit is gelaten. De sensor wordt ondersteund door de snelle Expeed 4 beeldprocessor en het 51-punts scherpstelsysteem van de Nikon D4s. Ook het bij de Nikon D4s geïntroduceerde RAW-S formaat behoort tot de mogelijkheden.

Betrouwbaar en creatief

Het scherpstelsysteem is gebaseerd op 51 autofocuspunten met 15 kruissensoren waardoor bewegende onderwerpen in lastige lichtsituaties moeiteloos gevolgd en vastgelegd kunnen worden. In de Groepveld-AF stand heeft u vijf verschillende velden tot uw beschikking waarmee u snel kunt reageren op wat er om u heen gebeurt. Ook het creatieve verlichtingssysteem voor het aansturen van Speedlight-flitsers wordt ondersteund. Naast de ingebouwde stereomicrofoon met windruisreductie is er een aansluiting voor een externe microfoon. De audio is uitstekend te regelen doordat u verschillende audioniveaus afzonderlijk kunt fijnstellen. Zelfs het display is qua helderheid en kleurbalans volledig naar uw eigen voorkeuren in te stellen. Dit maakt de D810 een professionele en betrouwbare body waar u uw creativiteit mee kunt uiten en topkwaliteit mee kunt afleveren.

Filmen en opslag

Met de D810 DSLR geeft Nikon u alle vrijheid om te filmen in full HD kwaliteit met een minimum aan ruis, moiré of valse kleuren. De HDMI-uitvoer zorgt ervoor dat u de beelden gelijktijdig kunt opslaan in de camera en op een externe recorder. De D810 beschikt over twee geheugenkaartsleuven; één voor een snelle UDMA 7 compact flash-kaart en één voor een SD, SDHC of SDXC geheugenkaart. Dit geeft u de mogelijkheid om JPEG- en RAW-bestanden apart van elkaar op te slaan, om foto's gelijktijdig op twee geheugenkaarten op te slaan of om uw videobestanden op de ene en foto's op de andere kaart op te slaan. Onder het tabblad \"Accessoires\" vindt u naast geheugenkaarten ook allerlei andere handige accessoires zoals kabels en zenders.

Kenmerken
  • Fullframe 36.3 megapixel CMOS sensor
  • Breed dynamisch bereik en ISO 64 tot 12800
  • 51-punts scherpstelsysteem met 15 kruissensoren
  • Ingebouwde stereomicrofoon en externe microfoonaansluiting
  • Gebruik de HDMI-uitvoer tijdens filmen in full HD kwaliteit
  • Display instelbaar qua helderheid en kleurbalans
  • Voorzien van twee geheugenkaartsleuven
  • Magnesiumlegering body