Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

8,7
1598 beoordelingen
0 € 0,00

VERHUUR Canon EF 70-200 2.8L IS II USM

Specificaties
Omschrijving

VERHUUR Canon EF 70-200 2.8L IS II USM

Verschoore Verhuur service

Heeft u een speciale gelegenheid, maar geen geschikte camera? Geen probleem, want bij Verschoore kunt u tegen zeer aantrekkelijke prijzen gebruik maken van ons aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. Ons assortiment bestaat onder andere uit spiegelreflexcamera’s, high-end objectieven, flitsers en andere camera benodigdheden.

Daarom fotoapparatuur huren bij Verschoore:

1. Voordelig en eenvoudig beschikt u over de meest professionele fotoapparatuur.
2. Gratis uw gehuurde materiaal één dag eerder ophalen (vanaf 15:00).
3. U krijgt het gehele huurbedrag terug wanneer u binnen 10 dagen na het huren over gaat tot aankoop.
4. Met 8 filialen in Zuid-West Nederland is er altijd een Verschoore-filiaal bij u in de buurt.

Let op: de vermelde prijs betreft de dagprijs exclusief borg.
Meer informatie over onze verhuurservice vindt u hier.

Product informatie 

Het Canon EF 70-200mm f/2.8L USM IS Type II objectief is een onmisbare aanvulling in de basisuitrusting voor professionele sport-, natuur- en portretfotografen. Het zoombereik van 70-200mm, de onvoorstelbare scherpte en de grootte van het maximale diafragma maken dit een ontzettend populair objectief. Kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid zijn door Canon samengebracht in dit robuuste werkpaard met een stof- en vochtwerend ontwerp.

Lichtsterkte en stabilisatie

Het maximale diafragma van f/2.8 zorgt ervoor dat u uw onderwerp haarscherp kunt laten afsteken tegen de achtergrond. Het Canon EF 70-200mm f/2.8L USM IS Type II objectief weet achtergronden zacht en vloeiend weer te geven door het cirkelvormige ontwerp van het diafragma met acht lamellen. En een ander groot voordeel van de lichtsterkte is dat u zorgeloos aan de slag kunt gaan in een omgeving met weinig licht, zonder te hoeven flitsen. Dankzij de ingebouwde beeldstabilisatie kunt u fotograferen met sluitertijden die tot vier stops langer zijn dan normaal. Ideaal wanneer u niet in de gelegenheid bent om vanaf een statief te werken.

Betrouwbare beeldkwaliteit

Dit 70-200mm objectief is opgebouwd met fluoriet en ultra-low dispersion lenselementen voor het verkrijgen van de hoogst mogelijke beeldkwaliteit. Chromatische aberraties wordt geminimaliseerd en de UD-elementen optimaliseren de reproductie van kleuren en versterken de contrasten. De snelle scherpstelmotor is geruisloos en zeer precies. U kunt op elk gewenst moment handmatig de scherpte bijstellen, ook als u aan het fotograferen bent in de automatische scherpstelstand.

Kenmerken

  • Een allround inzetbaar telezoomobjectief
  • Lichtsterk met een prachtig bokeh
  • Biedt een zeer betrouwbare beeldkwaliteit
  • Snelle en geruisloze scherpstelling
  • Stof- en vochtwerend ontwerp