Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

8,7
1598 beoordelingen
0 € 0,00

Studio accessoires

Softboxen, lampstatieven, spigotadapters en flitsparaplu’s. Je vind ze allemaal in dit overzicht van essentiële studio accessoires. Naast de lampen zijn lichtvormers het belangrijkste onderdeel van je studio. Met deze accessoires, zoals softboxen en paraplu’s kun je het licht in de juiste richting sturen. Ook regel je de intensiteit en contrast met deze lichtvormers.

Bekijk ook: Flitssets | Continuverlichting | Achtergronden

193 artikelen
20

Studio accessoires

Indien u een echte studiofotograaf bent dan weet u waarschijnlijk net zo goed als wij dat een complete studio uitrusting niet alleen maar bestaat uit een achtergrond en wat flitslampen. Een complete studio heeft veel meer nodig dan alleen dat. In een goede fotostudio zijn verschillende studio accessoires aanwezig zodat u voor iedere fotorapportage een eigen sfeer kunt creëren en op voor de klant gewenste manier foto’s kunt maken. Niet alleen gaan dit om producten die te maken hebben met de artistieke kant van de fotografie, maar ook gaat het dan om technische producten zoals adapters, paraplu-houders, hotshoe’s, grijskaarten, flitskabels, kleppensets en andere technologische snufjes en benodigdheden. Indien u op zoek bent naar een aantal studio accessoires dan bent u bij Verschoore aan het juiste adres.

Studio Accessoires Verschoore

Bij Verschoore worden verschillende studio accessoires verkocht van verschillende merken. Het assortiment van Verschoore bestaat uit producten van onder andere Falcon, Pixel, Elinchrom, Rittz, Linkstar, Mettle, Excella, Profoto en Tristar. Verschoore verkoopt op het gebied van accessoires de meeste producten van Falcon en Profoto, twee uitzonderlijk goede merken op het gebied van fotografie accessoires. Verschillende producten die Verschoore verkoopt zijn: achtergrond reflectoren, reflecterende flitsparaplu’s, kleurenflitsers, snoot’s die licht concentreren, verschillende soorten grijskaarten, veel verschillende soorten hotshoe’s, softboxen en octaboxen, opnametenten om kleine producten in te fotograferen, verschillende adapters, klemmen, camera toebehoren, reflectoren, kabels, diffusers, Wi-Fi poorten, opnametafels van verschillende groottes en vormen, plafondsystemen, batterijopladers, honeycombs en verschillende soorten speedringen. Het assortiment is dus ontzettend groot en voor vrijwel iedere studio accessoire kunt u terecht bij Verschoore. 

Waarom zijn de accessoires zo belangrijk

Goede studio accessoires zijn ontzettend belangrijk. Uiteraard is het voor iedere fotograaf erg belangrijk dat hij weet hoe alle basistechnieken van de fotografie moeten worden uitgevoerd. Daarnaast is er natuurlijk een ontzettend groot verschil tussen binnen fotografie en buitenfotografie. Echte binnen fotografen zijn gewend aan het fotograferen in een binnen studio en weten dus precies met wat voor achtergronden en lichtflitsers zij moeten werken. Maar indien u bijvoorbeeld ook gebruik maakt van flitsparaplu’s en softboxen gaat u meteen weer een stapje verder. De juiste accessoires kunnen er voor zorgen dat u het beste resultaat haalt uit uw talent als fotograaf. Het zijn vaak de kleine accessoires die uw leven als fotograaf een stuk eenvoudiger en plezierig kunnen maken. Het kiezen van de juiste producten bepaalt vaak voor de helft de kwaliteit van uw foto.

Vragen?

Heeft u vragen over de verschillende studio accessoires die bij Verschoore worden aangeboden, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Doordat Verschoore ontzettend veel vestigingen heeft in heel Nederland is het ook mogelijk om bij ons langs te komen. Als u op zoek bent naar een specifiek studio accessoire dan is het aan te raden dat u eerst even een belletje geeft zodat wij voor u kunnen kijken of het product leverbaar is. Indien u al weet welk studio accessoire u wilt aanschaffen dan kunt u heel eenvoudig op de website van Verschoore uw product online bestellen. Indien u dit voor 16:00 uur doet, en het product is op voorraad dan zal het product dezelfde dag nog naar u worden opgestuurd.