Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

8,7
1598 beoordelingen
0 € 0,00

Flitssets

Met deze complete sets kun je direct aan de slag in de studio of op locatie. Deze aantrekkelijk geprijsde combinaties geven je de kans om aan de slag te gaan met studioverlichting. Naast de instapsets vind je hier ook professionele flitslampen van bijvoorbeeld Profoto en Elinchrom.

Bekijk ook: Flitskoppen | Continuverlichting | Achtergronden | Studio accessoires

17 artikelen
20

Flitssets

Voor de echte fotografen die vaak te maken hebben met het fotograferen in studio’s is een goede flitsset van groot belang. De kwaliteit van een foto uit een fotostudio hangt voor een zeer groot deel af van de lichtkwaliteit en de manier waarop er gebruik wordt gemaakt van flitssets. Zelfs een beginnend fotograaf weet dat hij in een studio gebruik moet maken van verschillende lampen, lichten, en flitsers. Een complete flitsset is dan ook erg belangrijk en niet weg te denken uit de uitrusting van een goede studiofotograaf. Veel flitsers kunnen als flitsset worden geleverd.

Wat zit er in een flitsset?

In een standaard flitsset zitten vrijwel altijd twee verschillende studioflitsers, twee soorten lampstatieven en natuurlijk ook nog twee zogenoemde softboxen. Een goede studiofoto heeft eigenlijk altijd twee lichtpunten nodig en dus is het vaak noodzakelijk om een flitsset aan te schaffen. Veel fotografen gaan nog veel verder dan twee lichtpunten, maar met zo’n flitsset heb je in ieder geval een goede basis voor het maken van prachtige studio foto’s. Uiteraard komen deze flitssets in verschillende prijzen en kwaliteiten op de markt. Indien u er aan denkt om een flitsset aan te schaffen dan is het noodzakelijk dat u even de tijd neemt om hier over na te denken. Mocht u een beginnend fotograaf zijn en weet u nog niet precies wat u verder met deze hobby of dit beroep wilt gaan doen, dat is het verstandig om misschien niet meteen helemaal all the way uit te pakken. De prijzen van flitssets kunnen enorm verschillen. Zo bestaan er flitssets die u al kunt kopen voor maar 159,00 euro, maar zijn er ook verschillende flitssets verkrijgbaar tussen de 1000,0 en 4000,00 euro. Afhankelijk van de kwaliteit die u wilt, het soort foto’s dat u wilt maken, en de tijd die u gaat besteden aan het maken van studiofoto’s kunt u dan een keuze maken voor uw flitsset.

Flitssets bij Verschoore

Verschoore heeft een groot assortiment flitssets en het is voor zowel amateurfotografen als professionele fotografen mogelijk om bij Verschoore een goede flitsset te kopen die precies past bij uw wensen en budget. Voor de amateurfotografen kunt u bijvoorbeeld de Falcon Eyes SSK-2150D aanschaffen voor maar 169,00 euro. Dit is een studioflitsset die zeer geschikt is voor het inrichten van bijvoorbeeld kleine studiootjes of pasfoto-hokjes. De statieven zijn erg licht en dus ook heel gemakkelijk te verplaatsen en mee te nemen. U kunt voor deze flitsset ook verschillende accessoires kopen, maar die zitten niet bij de prijs inbegrepen. Voor de meer professionele fotograaf kunt u bij Verschoore ook kiezen voor een Profoto B1 500 AirTTL Location Kit. Dit is een flitsset van zeer goede kwaliteit en bestaat uit onder andere twee flitskoppen, een autolader, een snellader, en een rugtas. U kunt op die manier heel gemakkelijk de flitsers meenemen naar de locatie van uw shoot.

Vragen?

Heeft u vragen over het aanschaffen van een flitsset dan kunt u daarvoor altijd langsgaan bij een van de filialen van Verschoore. Ook kunt u telefonisch contact opnemen of een email versturen.