Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

8,7
1598 beoordelingen
0 € 0,00

Flitskoppen

Met een flitskop licht je je onderwerp perfect uit. Flitskoppen hebben ieder hun eigen kenmerken, zoals maximale lichtopbrengst en recycle tijd. Heb je een kleine studio? Dan heb je aan een lamp van 100W/s al genoeg. Ga je ook buiten flitsen of heb je een grote studio? Kies dan voor een wat krachtigere flitskop.

Bekijk ook: Flitssets | Continuverlichting | Achtergronden | Studio accessoires

10 artikelen
20

Flitskoppen

Een goede fotograaf gebruikt regelmatig flitskoppen. Op het internet vind je regelmatig discussies over het gebruik van flitskoppen en welke merken flitskoppen je het beste kunt kopen. Om mooie foto’s te maken is het erg belangrijk dat de belichting van een foto juist is, en dat de fotograaf weet hoe hij bepaalde attributen en flitsers moet gebruiken. Indien een fotograaf niet weet hoe hij flitsers en flitskoppen moet gebruiken kan dit resulteren in een onderbelichtte of overbelichtte foto, en dat is natuurlijk niet wat je wilt. Het kopen van flitskoppen gaat niet zomaar vanzelf en u zult u echt moeten verdiepen in de verschillende merken en opties. Een goede fotograaf neemt hier de tijd voor en zoekt van te voren goed uit welke flitskoppen het beste passen bij zijn camera’s en en fotowensen.

Flitskoppen van Verschoore

Er zijn verschillende flitskoppen te koop bij Verschoore. Verschoore heeft ook verschillende merken te koop. De flitskoppen van Verschoore bestaan uit flitskoppen van Falcon en Profoto. Hoewel de meningen vaak verdeeld zijn over de kwaliteit van flitskoppen staan de Falcon flitskoppen en de Profoto flitskoppen wel bovenaan het lijstje van menig fotograaf. Een flitskop kan de duur van een flits bepalen en dus is het erg belangrijk dat u weet hoe u de flitskop moet gebruiken. Door gebruik te maken van verschillende flitskoppen is het  mogelijk om snelle acties zoals bewegingen in dans en sport heel gemakkelijk en scherp vast te leggen. Het werken met een flitskop is dan ook perfect voor fotografen die vaak sporters of dansers fotograferen. Wel kost het enige moeite en tijd om goed onder de knie te krijgen hoe de flitskoppen werken. Flitskoppen worden bij Verschoore verkocht in verschillende prijsklasse. Zo heeft u bijvoorbeeld al een flitskop van nog geen 48,00 euro van Falcon. Maar ook heeft Verschoore een flitskop in het assortiment van Profoto die een stuk duurder is. Afhankelijk van het budget en de wensen van de fotograaf kunt u bij Verschoore uw ideale flitskop kopen.

Vragen en informatie

Heeft u vragen over de verschillende flitskoppen of wilt u weten wat voor u de beste flitskop is, neem dan contact met ons op. U kunt heel eenvoudig langskomen in een van de filialen van Verschoore, maar het is ook mogelijk om telefonisch contact met onze filialen op te nemen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om uw vraag in een email aan ons te stellen. In dat geval proberen wij uw vraag zo goed en snel mogelijk per email te beantwoorden. Kom dus gerust eens langs om de flitskoppen van Verschoore te bekijken in een van onze filialen. U kunt op de website zien waar het dichtstbijzijnde filiaal voor u te vinden is.