Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

8,7
1598 beoordelingen
0 € 0,00

Flitsers

Met een externe flitser kun je in alle situaties een foto met de juiste belichting maken. Zo gebruik je een flitser niet alleen in het donker, maar ook bij tegenlicht. Naast de bekende opzetflitsers vind je hier ook speciale flitsers voor macrofotografie. Naast flitsers van onder andere Nikon en Canon bieden we ook universele flitsers aan die je met elk cameramerk kunt gebruiken.

Bekijk ook: Flitssets | Continuverlichting | Achtergronden | Studio accessoires

87 artikelen
20

Flitsers

Een van de belangrijkste accessoires die een fotograaf kan gebruiken is de flitser. Al vanaf het begin van de tijd van fotografie werd er gewerkt met flitsers en sinds de ontwikkeling van de digitale fotografie zijn er alleen nog maar meer flitsers en mogelijkheden bijgekomen. Een goede fotograaf weet precies welke flitser hij moet gebruiken en hoe deze flitsers optimaal gebruikt kunnen worden. Om dit goed onder de knie te krijgen is het belangrijk dat je de tijd neemt om uit te vogelen hoe een flitser precies werkt. Zowel voor buiten fotografie als binnen fotografie is het mogelijk om flitsers te gebruiken en is het vaak zelfs zo dat flitsers een foto veel mooier kunnen maken. Maar kijk wel uit, want foutief gebruik van flitsers kan er toe leiden dat foto’s niet meer zo mooi uitpakken als ze eigenlijk hadden kunnen uitpakken. Daarom is het zo belangrijk dat u goed nadenkt over wat voor soort flitser u wilt aanschaffen. Indien u hier hulp bij kunt gebruiken dan bent u bij Verschoore op het juiste adres.

Verschillende flitsers

Er bestaan ontzettend veel verschillende flitsers en dus is het vaak lastig om een goede flitser uit te zoeken. Daarnaast is het ook zo dat niet iedere flitser bij iedere camera past, en is het ook nog eens heel erg belangrijk dat u er rekening mee houdt dat niet iedere flitser geschikt is voor iedere soort fotografie. Bij Verschoore zijn er ontzettend veel verschillende flitsers die ook bestemd zijn voor verschillende camera’s en verschillende fotografie-types. Indien u vragen heeft over het aanschaffen van een nieuwe flitser dan kunt u natuurlijk altijd langskomen in een van de filialen om samen met ons te kijken naar de beste flitsers. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat u een professionele fotograaf bent en al lang weet wat voor soort flitser u wilt kopen. Ook dan bent u bij Verschoore aan het juiste adres. U kunt namelijk heel gemakkelijk op de website van Verschoore uw ideale flitser bestellen. Indien u uw nieuwe flitser voor 16:00 besteld dan wordt hij dezelfde dag nog opgestuurd. Bij Verschoore kunt u onder andere terecht voor flitsers van de merken Canon, Nikon, Fuji, Metz, Samsung, Vivitar, Sony, Olympos, Panasonic, Sigma, Marumi, Cullmann en Pentax. Op die manier biedt Verschoore u een groot aanbod en kunt u de juiste flitser altijd wel vinden.

Vragen en informatie

Op de website van Verschoore vindt u veel informatie over het aanbod van Verschoore en over de verschillende soorten flitsers. Mocht het nou zo zijn dat u andere, specifieke, vragen heeft dan kunt u daarvoor altijd langskomen in een van onze filialen. U kunt hier ook langskomen om bijvoorbeeld de flitser die u op het oog heeft uit te proberen. Wij kijken dan samen met u naar uw camera en luisteren naar uw behoeftes en op die manier kunt u bij ons de juiste flitser kopen. Mocht u andere vragen hebben over flitsers of andere producten van ons dan is het ook mogelijk om ons telefonisch te bereiken of om een email naar ons te sturen. Wij proberen uw vragen dan zo goed mogelijk te beantwoorden.