Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

8,7
1598 beoordelingen
0 € 0,00

Achtergronden

Met een achtergrond creëer je de juiste sfeer voor de foto’s die je maakt in je studio. Kies voor een achtergrondrol met een ophangsysteem om eenvoudig verschillende achtergronden te wisselen. Is de achtergrond vies geworden of gekreukt? Dan rol je hem een stukje verder af, zo heb je weer een schoon stuk om verder te gaan. Naast diverse achtergronden vind je hier ook slimme bevestigingssystemen.

Bekijk ook: Flitssets | Continuverlichting | Studio accessoires

95 artikelen
20

Achtergronden

De wereld van de fotografie bestaat voor een groot deel uit studiofotografie. Studiofotografen houden zich met name bezig met het fotograferen van producten, mensen, eten, en dieren in een studio. Denk hierbij maar eens aan portretfotografie en productfotografie. Voor al deze verschillende soorten fotografie is het erg belangrijk dat u een speciale sfeer creëert die past bij het soort fotografie dat u doet. Denk hierbij maar aan het gebruik van verlichting en flitsers. Verlichting en flitsers bepaalt voor een groot deel de sfeer van de foto. Een ander belangrijk aspect van studiofotografie is onder ander de achtergrond. Achtergronden zijn voor studiofotografen erg belangrijk omdat dit vaak een groot deel van de sfeer van de foto bepaalt. Uiteraard zijn er ontzettend veel verschillende achtergronden, zowel in kleur als vorm en materiaal. Indien u op zoek bent naar nieuwe achtergronden voor uw studiofotografie dan zit u bij Verschoore aan het juiste adres.

Verschillende soorten achtergronden

Verschoore heeft verschillende achtergronden voor studiofotografie in het assortiment. Het assortiment van Verschoore bestaat voornamelijk uit producten van Falcon en Qihe. Afhankelijk van de afmetingen van de achtergronden, de kleur, en het materiaal kunt u achtergronden kopen bij Verschoore in verschillende prijsklassen. Indien u op zoek bent naar een achtergrond van 3x6 meter dan kunt u bij Verschoore de Falcon Eyes Fantasy Cloth kopen. Deze achtergronden zijn te koop in onder andere de kleuren groen, paars, blauw, grijs, lila, zwart, bruin, licht blauw, rood, roze en wit. Naast alle effen kleuren is het ook mogelijk om achtergronden te kopen met een klein motief erop. Naast de achtergronden van 3x6 meter zijn er natuurlijk ook achtergronden te koop die groter zijn dan 3x6 meter. Vaak wordt een achtergrond namelijk ook gebruikt als ondergrond. In dat geval rolt u de achtergrond heel eenvoudig uit op de grond en heeft u geen last van naden of overlappingen.

Achtergrond ophangen

Om zo’n achtergrond goed en stevig te kunnen monteren heeft u natuurlijk wel een systeem nodig waaraan u de achtergronden kunt ophangen en uitrollen. Ook voor de ophangsystemen voor de achtergronden bent u bij Verschoore op het juiste adres. Er zijn verschillende systemen te koop bij Verschoore en het is natuurlijk aan u de vraag wat voor soort systeem u wilt gebruiken. Daarnaast verkoopt Verschoore ook verschillende sets. Dat wil zeggen dat u een goed en stevig ophangsysteem kunt kopen met daarbij al drie verschillende achtergrond-rollen in bijvoorbeeld de kleuren blauw, zwart en wit. Er zijn ook verschillende manieren waarop u vervolgens de achtergronden kunt uitrollen. Het is heel erg belangrijk dat u bij uzelf nagaat hoeveel ruimte u heeft en welke kleuren achtergronden u nodig heeft.

Vragen en informatie

Op de website van Verschoore vindt u uitgebreide informatie over de verschillende achtergronden en statieven waarop u de achtergronden kunt hangen. Bij ieder product zit een uitgebreide beschrijving. Mocht u nou toch nog vragen hebben over de achtergronden of over de ophangsystemen dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice van Verschoore. U kunt telefonisch contact opnemen met de werknemers of u kunt heel eenvoudig een email sturen. Indien u al precies weet wat u wilt gaan kopen dan kunt u de achtergronden heel eenvoudig op de website bestellen. Indien het product op voorraad is en u het voor 16:00 heeft besteld dan versturen wij het product nog dezelfde dag. Daarnaast heeft Verschoore ook verschillende vestigingen in heel Nederland en kunt u dus altijd naar een vestiging gaan om hier te bespreken welk product er het beste bij uw wensen past. Hiervoor zijn wij u dus graag terug in een van onze winkels!