Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

0 € 0,00

Steiner Skyhawk Pro 10x26

Verschoore bundel deals
Specificaties
Omschrijving

Steiner Skyhawk Pro 10x26

De STEINER Skyhawk Pro serie is geproduceerd met nieuw ontwikkeld Eco-glas. Samenwerking met WWF en Unesco heeft geleid tot een milieuvriendelijke productie methode. Hierdoor zijn de lenzen en prisma’s loodvrij en worden bij de coatings géén zware metalen of schadelijke chemicaliën gebruikt. Het Eco-glas kent een zeer hoge lichttransmissie en de kijkers leveren hierdoor ook bij schemerlicht een uitstekende prestatie.

Dankzij het ’Fast-close-focus’ systeem zijn de kijkers haarscherp instelbaar van oneindig tot 2 meter dichtbij. Geen vogel of insect wordt zo meer gemist met een Skyhawk Pro. De stikstofvulling in de kijker voorkomt interne condensvorming en verschaft een zeer hoog temperatuurbereik tussen maar liefst -20°C en +70°C. De opdraaibare oogschelpen zorgen daarnaast voor nog meer kijkgemak bij brildragers. Door deze oogschelpen heeft een brildrager altijd de juiste en vertrouwde kijkafstand tussen pupil en het oculair. De opklapbare sideflaps voorkomen tevens strooilicht en koude lucht op uw ogen bij winterse observaties.

De STEINER Skyhawk Pro is hiermee een buitengewone kijker. De gehele serie van de compacte 10x26 kijker tot het klassieke 10x42 model biedt ongeevenaarde prestaties en een zeer hoge prijs-kwaliteit verhouding. STEINER ontwikkelde voor het binnenwerk een nieuw type dakkant prisma met een grotere veldbreedte. Aan de oculairzijde is het glasoppervlak vergroot, wat zorgt voor een gemakkelijke ’inkijk’. Dat de behuizing van de STEINER-kijkers tevens schokbestendig en waterdruk-dicht is, is inmiddels een standaard voor STEINER optieken.

Ieder Skyhawk Pro model wordt geleverd met standaard 10 jaar garantie. Alle modellen zijn voorzien van een comfortabele draagriem, neopreen raincover en solide hardcover draagtas.

Kenmerken
- Vergroting: 10x
- Objectief formaat: 26mm
- Uittrede pupil: 2,6
- Gezichtsveld op 1000(m): 94m
- Korte instelafstand: 2 m
- Schemergetal: 16,1
- Lichtsterkte: 6,8
- Scherpstel systeem: Fast-Close-Focus
- Coating: High-Contrast-Optics
- Afdichting: Waterproof
- Temperatuur bereik: -20° C t/m +70° C
- Gewicht (g): 320 gram
- Afmetingen (hxbxd) cm: 12,0 x 11,7 x 4,5
- Garantie (Jaren): 1