Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

8,7
1405 beoordelingen
0 € 0,00

Sony Demodag in Den Bosch

Sony demodag

Kom zaterdag 9 december naar de Sony Demodag in Den Bosch. Topfotografen Jan Vermeer (Sony ambassadeur) Marco ter Beek (glamour fotografie) zijn de hele dag aanwezig om al je vragen te beantwoorden en de nieuwste apparatuur van Sony te demonstreren. Uiteraard stel je hem al je vragen die je hebt over fotografie. Naast Jan Vermeer  is ook glamour fotograaf Marco ter Beek aanwezig. Hij gaat op deze dag met een model aan de slag in diverse testopstellingen. Uiteraard deelt hij al z’n trips & tricks, zodat jij met een hoop inspiratie terug naar huis gaat.  Een dag die je als fotografieliefhebber niet mag missen!

Naast heel veel informatie en inspiratie profiteer je tijdens de Demodag ook van spectaculaire deals en hoge  kortingen. Door de hele winkel vind je kortingen die alleen tijdens deze speciale Demodag geldig zijn!

Dagprogramma
Hieronder vind je het dagprogramma en de verschillende tijden waarop je kunt deelnemen aan de sessies met de aanwezige fotografen.

Geïnteresseerd? Meld je gratis  aan!
De sessies op deze dag zijn gratis te bezoeken, maar voor een goede organisatie en groepsindeling willen we je vragen om onderstaand formulier in te vullen.

Aanmeldformulier Sony Demodag Den Bosch - zaterdag 9 december 2017
Specifieke wensen, voorkeuren of andere zaken? Vermeld ze in het opmerkingenveld!

Voornaam
Achternaam
Woonplaats
E-mailadres
Voor welke sessie met Marco ter Beek kies jij?
Neem je een eigen camera mee?


Zo ja, welke?
Vragen / voorkeur voor een specifiek model?
Vragen / Overige opmerkingen
 

We hopen je graag te mogen begroeten op zaterdag 9 december in onze winkel in Den Bosch.