Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

8,7
1598 beoordelingen
0 € 0,00

Verschoore Lease

Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om nieuwe apparatuur voor je bedrijf te hebben, maar ook dat je niet altijd het benodigde kapitaal per direct beschikbaar hebt. Daarom zijn wij een partnership met Activum aangegaan. Op deze manier kunnen we je betaalbare lease aanbieden op alle merken camera's en lenzen!

Er bestaan verschillende vormen van lease, waarvan wij operational lease en financial lease aanbieden voor alle merken. Financial lease is een lening met de aangeschafte apparatuur als zekerheid, het is een vorm van aankoopfinanciering. Je wordt hierbij economisch eigenaar van de geleasde apparatuur. Het financieringsbedrag bij financial lease is vanaf €5000,- excl. BTW.
Operational lease is een soort huurovereenkomst waarbij de leasemaatschappij de door jou gewenste camera en/of lenzen van ons koopt en aan jou verhuurt. Na afloop van de lease-overeenkomst kan je de geleasde artikelen doorhuren of inleveren. Operational lease kan al bij een financieringsbedraf vanaf €1500,- exl. BTW.
De looptijd bij beide vormen van lease is 24, 36, of 48 maanden.

Het aanvraagproces
1. Je vraagt online een offerte aan door te mailen naar administratie@verschoore.nl
2. Je zendt je bedrijfsinformatie (recente jaarrekening, kopie KvK, kopie ID) aan Activum en het acceptatietraject wordt ingezet.
3. Activum zoekt de leasemaatschappij die op dat moment het voordeligst is voor jou.
4. De doorlooptijd tot aan de uitslag bedraagt normaliter 2 tot 5 werkdagen.
5. Na een positieve uitslag ontvang je de overeenkomst ter ondertekening.
6. Nadat deze overeenkomst is ondertekend, de factuur is opgemaakt, alle originele documenten en bijlagen zijn ontvangen en de levering van de camera apparatuur is bevestigd, vindt de betaling plaats en gaat het contract in.

De criteria voor acceptatie
* Een langer dan 2 jaar bestaande onderneming of organisatie
* Een afdoende onderbouwing van de kredietwaardigheid (positieve resultaten, positief eigen vermogen).
* Een gezonde verhouding tussen de hoogte van de investering en de financiële performance van de onderneming.

Vragen over de lease service van Verschoore en Activum? Bel 0113-270116 of stuur een e-mail naar administratie@verschoore.nl