Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

8,7
1598 beoordelingen
0 € 0,00

Lease service

Bij Verschoore bieden we je diverse lease mogelijkheden aan. We snappen dat het belangrijk is om over goede, degelijke apparatuur te beschikken voor je bedrijfsvoering. Maar we weten ook dat het benodigde kapitaal niet altijd per direct beschikbaar is. Daarom zijn we een samenwerking met Activum aangegaan. Op deze manier kunnen we je een betaalbaar leaseplan aanbieden voor alle merken camera's en lenzen.

> Verschoore Leaseplan

 

Nikon Pro Lease

Voor Nikon gebruikers heeft Nikon een speciaal leaseplan. Als professioneel fotograaf wil je altijd over de beste apparatuur beschikken. Het Pro-leaseplan heeft een looptijd van 36 maanden, waarbij Nikon de verzekering, onderhoud en reparaties voor haar rekening neemt. Bij het leasen van een body wordt deze na 18 maanden automatisch vervangen voor het meest recente model. Zo kun je onbezorgd aan het werk en ben je altijd up-to-date.

> Nikon Pro Lease

 

Canon Pro Leasing

Canon biedt fotografen een aantrekkelijke lease mogelijkheid. Hierbij betaal je 0% rente over de maandelijkse leaseprijs! Je kiest of je de apparatuur voor 24 of 36 maanden wilt leasen. Na afloop van de huurperiode heb je de mogelijkheid om de apparatuur tegen 5% van de oorspronkelijke investeringswaarde te kopen.

> Canon Pro Lease