Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

8,7
1598 beoordelingen
0 € 0,00

Garantieplan

Garantieplan bij Verschoore

Natuurlijk ben je voorzichtig met je camera. Toch zit een ongeluk in een klein hoekje. Een ongelukkige valpartij of een dief die je spullen uit de hotelkamer steelt. Voor die gevallen biedt Verschoore je een aantrekkelijk garantieplan. Je camera, objectieven of flitser zijn 3 jaar lang all risk en tegen de nieuwwaarde verzekerd. Deze verzekering geldt wereldwijd en dekt naast schade ook verlies door diefstal*.

Voorwaarden en premie
Het afsluiten van de verzekering gebeurt direct tijdens de aankoop van je nieuwe apparatuur. De complete premie (36 maandtermijnen) wordt ineens voldaan aan de kassa of tijdens het afrekenen van je webbestelling. Twijfel je nog? Dan kun je tot 5 dagen na aankoop nog gebruik maken van onze verzekering. Je kunt in dit geval echter de eerste maand geen claim indienen.

Artikelen zijn individueel te verzekeren. Het premiebedrag wordt per product berekend. Bij aankoop van een camera met lens moeten beiden artikelen apart verzekerd worden. Actioncams, Occasions en demo-artikelen zijn uitgesloten van deelname aan het garantieplan. Het Verschoore garantieplan is niet overdraagbaar bij wederverkoop. In het geval van een schadeclaim geldt een eigen risico van 10%. Neem voor het afsluiten van een garantieplan kennis van de algemene voorwaarden.

De voordelen op een rijtje:
1. Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal*
2. Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
3. Wereldwijde transport- en verblijfsdekking*
4. Service via onze website en de filialen van Verschoore Camera & Photo Services

* Diefstal uit een vervoersmiddel is van de verzekering uitgesloten.