Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

8,7
1598 beoordelingen
0 € 0,00

Panasonic Firmware updates

Panasonic Firmware updates

Panasonic Lumix Thether
Panasonic heeft in oktober 2017 een uitgebreide firmware-update voor de Lumix DC-GH5 aangeboden. Firmware versie 2.0 (inmiddels is er ook al een versie 2.1) heeft de prestaties van deze camera naar een nog hoger niveau getild. Zo maakt de nieuwe firmware het mogelijk om met de GH5 tethered opnames te maken via USB in combinatie met geïnstalleerde Lumix Tether-software voor PC’s. U kunt het beeld dan bekijken op een groot computerscherm, wat handig is bij bijvoorbeeld commerciële fotoshoots wanneer beelden continu moeten worden gecontroleerd. Met de functies 6K Photo en 4K Photo kunt u het maken van video-opnames starten en stoppen via tethered opnames. Verder is het mogelijk de map te kiezen waarin de beeldbestanden op de PC moeten worden opgeslagen. Lumix Tether is sinds 21 december 2017 beschikbaar voor de Lumix DC-G9 en sinds 17 januari 2018 ook voor de Lumix DC-GH5S.

Kijk voor meer informatie op deze Panasonic link!

Panasonic Lumix DC-GH5 (V 2.4)

Er is nu een nieuwe update beschikbaar voor de Lumix DC-GH5, namelijk de 2.4. De update zal de prestaties van deze camera naar een nog hoger niveau tillen. Het is vooral gericht op de verbetering van de functionaliteiten. Daarnaast zijn er uitzonderlijke camera- upgrades voor betere cameraprestaties.

Panasonic Lumix DC-GH5

Download hier de laatste firmware van de Panasonic Lumix DC-GH5.

Panasonic Lumix GH5S (V1.2)

Er is een nieuwe update beschikbaar voor de Panasonic DC-GH5S. De update za de prestaties van deze camera naar nog hoger niveau tillen. Het is vooral gericht op de verbetering van de functionaliteiten. Daarnaast zijn er uitzonderlijke camera- upgrades voor betere cameraprestaties.

Download hier de laatste firmware van de Panasonic Lumix GH5S

Panasonic Lumix DC-G9 9 (V1.2)

Er is een nieuwe update beschikbaar voor de Panasonic DC-G9. De update za de prestaties van deze camera naar nog hoger niveau tillen. Het is vooral gericht op de verbetering van de functionaliteiten. Daarnaast zijn er uitzonderlijke camera- upgrades voor betere cameraprestaties.

Download hier de laatste firmware van de Panasonic Lumix DC-G9

 

 

Panasonic Lumix DMC-GX8

Panasonic Lumix GX8

Er is nu een nieuwe update beschikbaar voor de Lumix DMC-GX8. De update za de prestaties van deze camera naar nog hoger niveau tillen. Het is vooral gericht op de verbetering van de functionaliteiten. Daarnaast zijn er uitzonderlijke camera- upgrades voor betere cameraprestaties.

Download hier de laatste firmware van de Panasonic Lumix DMC-GX8