8,7
789 beoordelingen
0 € 0,00

Camera inruilen

Bij ons is uw oude camera geld waard!

Geen zin om uw spullen via Marktplaats te verkopen, maar wel zin om geld terug te krijgen voor uw oude camera? Dan bent u bij Verschoore op het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid om uw oude camera in te ruilen bij aankoop van een nieuwe camera! Uw camera wordt door een van onze experts geheel vrijblijvend getaxeerd.  

Verschoore is altijd op zoek naar goede tweedehands camera´s, objectieven, accessoires, verrekijker en andere fotoproducten. Bij camera´s willen we altijd zoveel mogelijk de originele accessoires erbij hebben, maar in ieder geval een accu en een lader. Zo bent u ook weer geholpen!

 Hoe werkt het?

  1. Neem de in te ruilen apparatuur mee naar een van onze vestigingen.
  2. Wanneer de apparatuur voldoet aan inruil-voorwaarden, gaan we deze controleren en beoordelen. Zo spoedig mogelijk daarna  nemen wij contact met u op, om u vrijblijvend een voorstel te doen voor een inruilprijs (gebaseerd op de economische waarde en eventueel door u aan te schaffen product).
  3. U kunt ook de appartuur naar ons toezenden voor een inruil bieding

De voordelen voor u op een rijtje:

1. U krijgt direct korting op uw aankoop.
2. U bent gemakkelijk van uw oude apparatuur af.
3. U krijgt een eerlijke prijs voor uw oude apparatuur.
4. U hoeft uw apparatuur niet via een derde partij (Marktplaats of Ebay) te verkopen.
5. Ons bod is geheel vrijblijvend.

Inruil-voorwaarden:

Verschoore is ten alle tijden gerechtigd om bepaalde modellen te weigeren voor inruilen, zonder opgaaf van reden.

Voor meer informatie kunt u ten alle tijden mailen naar inruil@verschoore.nl of bel 0113-216159. Vermeld in uw bericht wat u wilt inruilen, de conditie van het in te ruilen product en wanneer het product gekocht is en de accessoires die erbij zijn. Eventueel de originele verpakking.

Om een inruilprijs te geven dient het in te ruilen product door een van onze experts gecontroleerd en beoordeeld te worden, telefonisch of per mail kunnen wij geen inruilbedrag geven.

Het door Verschoore aangeboden inruilapparatuur (occasions) wordt zorgvuldig en uitvoerig gecontroleerd en geleverd met minimaal 12 maanden garantie.

Classificatie
Alle door ons aangeboden occasions krijgen na een uitvoerige controle een classificatie op basis van een aantal sterren. Het aantal sterren dat de apparatuur krijgt toekent wordt bepaald door een aantal factoren, waaronder de leeftijd van een product, de gebruikerssporen, eventuele defecten etc. (zie onderstaand overzicht).

5 sterren classificatie Niet te onderscheiden van nieuw, zeer weinig gebruikt of demomodel
5 sterren classificatie Weinig gebruikerssporen, weinig gebruikt, bijna nieuwstaat
3 sterren classificatie Zichtbare gebruikerssporen, redelijk gebruikt
2 sterren classificatie  Veel gebruikt, grove gebruikerssporen, oudere apparatuur in redelijke staat
 1 ster classificatie Zeer veel grove gebruikerssporen, zeer veel gebruikt, soms met kleine defecten
  • Aanhef