8,7
791 beoordelingen
0 € 0,00
  • Header Profoto - categorie pagina

Profoto

Profoto is hét merk voor de mobiele studiofotograaf. De verschillende flitskoppen en lichtvormers zijn compact, zodat je zowel in de studio als op locatie gebruikt. Verschoore is één van de exclusieve verkooppunten van dit merk. Bekijk hieronder de verschillende productcategorieën of kom langs in een van de winkels en overtuig jezelf van deze onovertroffen Zweedse kwaliteit.

NIEUW: Profoto A1 Studiofliters
De A1 is een Profoto-flitser in hart en nieren, alleen kleiner. Zijn ronde kop levert licht dat zowel prachtig als natuurlijk is en een zachte, geleidelijke afname van licht heeft. Het apparaat is gebruiksvriendelijk, met een korte recycletijd en een langdurig werkzame batterij, zodat u geen enkele foto misloopt. Op locatie, voor op de camera of er af, dit is hoogwaardige lichtvorming op alle mogelijke plaatsen.

Profoto A1 Studioflitser

Profoto - The Light Shaping Company

Profoto is een Zweeds bedrijf, opgericht in 1968, dat producten verkoopt die alles te maken hebben met het creëren en vormen van licht tijdens het maken van een foto. Vandaag de dag worden de producten van Profoto gebruikt door de beste professionele fotografen. Of het nu op een reclameboard of in een modetijdschrift is: er is een grote kans dat de foto waar u naar kijkt gemaakt is met behulp van een van de lampen van Profoto