8,7
987 beoordelingen
0 € 0,00
  • Header Profoto - categorie pagina

Profoto

Profoto is hét merk voor de mobiele studiofotograaf. De verschillende flitskoppen en lichtvormers zijn compact, zodat je zowel in de studio als op locatie gebruikt. Verschoore is één van de exclusieve verkooppunten van dit merk. Bekijk hieronder de verschillende productcategorieën of kom langs in een van de winkels en overtuig jezelf van deze onovertroffen Zweedse kwaliteit.

Actie: Gratis OCF Beauty Dish en OCF Speedring
Bij aanschaf van een geselecteerde Profoto B1X of B2 kit krijgt u gratis een Profoto OCF Beauty Dish (60cm) wit én een OCF Speedring! Deze actie loopt van 1 februari tot en met 30 april 2018. U krijgt de OCF Beauty Dish en OCF Speedring gratis meegeleverd met uw bestelling, een registratie voor deze actie is dus niet nodig.

Klik hier om meer te lezen over de actie.

Profoto 2018 B1X / B2 actie

Profoto - The Light Shaping Company

Profoto is een Zweeds bedrijf, opgericht in 1968, dat producten verkoopt die alles te maken hebben met het creëren en vormen van licht tijdens het maken van een foto. Vandaag de dag worden de producten van Profoto gebruikt door de beste professionele fotografen. Of het nu op een reclameboard of in een modetijdschrift is: er is een grote kans dat de foto waar u naar kijkt gemaakt is met behulp van een van de lampen van Profoto