Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

8,7
1597 beoordelingen
0 € 0,00

Zaterdag 3 maart: Olympus Touch & Try Event in Den Bosch met Brendan de Clercq

Olympus Touch & Try Event Den Bosch

Heeft u een Olympus OM-D of heeft u interesse in deze prachtige Olympus camera, of wilt u zich gewoon laten inspireren? Kom dan op zaterdag 3 maart naar onze winkel in Den Bosch voor het Olympus Touch & Try Event. In samenwerking met Olympus en Profoto organiseren we deze dag. Laat u inspireren door de sessies van Olympus expert Tom Reuvers en topfotograaf Brendan de Clercq. Uiteraard gaat u ook zelf aan de slag met uw camera in de aanwezige Profoto testopstellingen.

Tijdens deze dag leert u alles over de Olympus OM-D camera. Tom Reuvers neemt u mee in de wereld van Olympus en haar OM-D camera’s. Profoto trainer Brendan de Clercq deelt hierna z’n expertise op het gebied van licht en flitstechnieken in combinatie met de lightshaping tools van Profoto. Zeer inspirend en leerzaam. Het mooie is dat u vervolgens zelf aan de slag gaat met uw OM-D camera. Er zijn diverse OM-D camera's beschikbaar die u tijdens het Touch & Try event kunt gebruiken. Ook krijgt u na afloop van ons nog een gratis 16GB geheugenkaart mee naar huis.  

Brendan de Clercq
Brendan de Clercq is een fotograaf van wereldfaam en is sinds jaar en dag Olympus Visionary. Daarnaast is hij ook één van de twintig gecertificeerde Profoto Trainers in de wereld. Brendan heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de fashion- en modelfotografie en heeft grote namen in de wereld van fashion en media op indringende wijze mogen vastleggen. Brendan is op TV geweest als (gast)jurylid bij ‘Het perfecte plaatje’ en RTL Live op RTL4. U kunt nu profiteren van zijn kennis en begeleiding tijdens ons Touch & Try Event.

Profoto testopstelling
We zorgen voor twee testopstellingen die uitgerust zijn met de Profoto B1 en B2 flitssystemen, daarnaast zal er een uitgebreid assortiment van Profoto lightshapers aanwezig zijn. 

Dagprogramma

Geïnteresseerd? Meld u aan!
Het Olympus Touch & Try Event is volledig gratis te bezoeken, maar voor een goede organisatie willen we u vragen om onderstaand aanmeldformulier in te vullen. U ontvangt van ons dan nog een bevestiging per mail.

We zien uw aanmelding graag verschijnen. Graag tot ziens op zaterdag 3 maart in Den Bosch.

Voornaam
Achternaam
Woonplaats
E-mailadres
Welke camera heeft u op dit moment?
Voorkeur voor een specifiek model?
Vragen / Overige opmerkingen