Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

0 € 0,00

Occasion Polaroid 300 Instant camera

30% op occasions
4 Sterren occasion!
Accessoires voor de Occasion Polaroid 300 Instant camera
Specificaties
Omschrijving

Occasion Polaroid 300 Instant camera

De staat van deze occasion is gewaardeerd met 4 sterren. De camera heeft nauwelijks gebruikssporen en is ook niet veel gebruikt. Dit zijn veelal ook recente modellen.

Belangrijkste kenmerken

Hangen er op jouw koelkast ook Polaroids waar je tijdens het stappen eigenlijk teveel voor hebt betaald? Waarom zou je die niet lekker zelf nemen zodat je alle leuke herinneringen in kunt plakken, ophangen of direct aan je vrienden mee kunt geven? Met de Polaroid 300 Instant analoge camera worden de foto's voor je ogen ontwikkeld. Het is de moderne versie van de klassieke Polaroid instant camera. Let op: verslavend speelgoed voor volwassenen!

Wij checken alles grondig, daarom ontvang je gewoon 1 jaar garantie op je aankoop.
Het gaat hard in de wereld van digitale fotografie. Wij hebben een groot aanbod van camera's, objectieven dat nog ontzettend actueel is. Daar profiteer jij dus van! Al onze occasions en tweedehandsapparatuur worden door onze inruilspecialisten grondig bekeken en gecheckt en daarom krijg je van ons ook 1 jaar garantie bij de aankoop van deze occasion.

Meegeleverde accessoires
De volgende accessoires worden meegeleverd:

  • riem
  • gebruiksaanwijzing
  • orginele verpakking

De getoonde afbeeldingen en specificaties zijn van de nieuwe producten. Het betreffende tweedehands artikel kan hier dus van afwijken. Voor meer informatie of vragen over deze occasion neemt u contact op met het filiaal waar deze op voorraad is.