Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

0 € 0,00

Occasion Nikon D5100 body

30% op occasions
3 Sterren occasion!
Accessoires voor de Occasion Nikon D5100 body
Specificaties
Omschrijving

Occasion Nikon D5100 body

De staat van deze occasion is gewaardeerd met 3 sterren. De camera is redelijk gebruikt en heeft ook  lichte gebruikssporen.

Belangrijkste kenmerken

  • De D5100 is een hoogwaardige digitale spiegelreflexcamera die is ontworpen om uw creativiteit te stimuleren en u te helpen unieke foto's en films te maken.
  • In combinatie met de D-filmfunctie van de camera staat de uitklapbare, kantelbare monitor garant voor unieke opnamen vanuit elke hoek. U kunt foto's of films opnemen met een speciaal effect voor een vleugje magie. 
  • Dankzij de mogelijkheid van beelden met een hoog dynamisch bereik kunt u zeer gedetailleerde foto's maken van onderwerpen met een hoog contrast.
  • Deze camera biedt de perfecte manier om uw kijk op de wereld vast te leggen en is gemaakt met het oog op expressieve vrijheid.

Wij checken alles grondig, daarom ontvang je gewoon 1 jaar garantie op je aankoop.
Het gaat hard in de wereld van digitale fotografie. Wij hebben een groot aanbod van camera's, objectieven dat nog ontzettend actueel is. Daar profiteer jij dus van! Al onze occasions en tweedehandsapparatuur worden door onze inruilspecialisten grondig bekeken en gecheckt en daarom krijg je van ons ook 1 jaar garantie bij de aankoop van deze occasion.

Meegeleverde accessoires
De volgende accessoires worden meegeleverd:

  • lader
  • accu
  • riem

De getoonde afbeeldingen en specificaties zijn van de nieuwe producten. Het betreffende tweedehands artikel kan hier dus van afwijken. Voor meer informatie of vragen over deze occasion neemt u contact op met het filiaal waar deze op voorraad is.