Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

8,7
1597 beoordelingen
0 € 0,00

Creatief

Wanneer je met deze lenzen aan de slag gaat, kies je voor onvoorspelbare en creatieve effecten. Leg bijvoorbeeld de focus op een klein, specifiek stukje van je onderwerp waarbij de rest vervaagt in een bijzonder bokeh. Elk objectief heeft zijn eigen, creatieve uitwerking. De objectieven op deze pagina worden met de hand ingesteld en hebben geen autofocus. Zo heb jij als fotograaf de ultieme controle over het eindresultaat.

Bekijk ook: Lensfilters | Onderhoud | Extenders en converters | Zonnekappen en lensdoppen

11 artikelen
20

Creatief

Het beroep van een fotograaf, en het maken van foto’s in het algemeen is natuurlijk altijd een creatief proces. Maar niet alle creatievelingen onder ons willen meteen een grote mooie dure camera aanschaffen. Niet alleen omdat deze camera’s zeer kostbaar zijn, maar ook omdat het erg veel tijd kost deze camera goed te kunnen bedienen, en het vaak ook nog eens erg lastig is om de camera overal mee naar toe te nemen. Indien u toch creatieve foto’s wilt maken hebben we daar bij Verschoore een aantal oplossingen voor u voor te koop.

Creatief met fotograferen

Indien u een iPhone heeft dan denkt u misschien dat de telefoon al ontzettend mooie foto’s maakt, maar dit kan echt nog veel mooier en creatiever. Zo verkopen wij bij Verschoore bijvoorbeeld de Phocus 3-LENS FOTOKIT iPhone. Met deze phocus body kun je samen met je iPhone 4 of 4s prachtige creatieve foto’s maken welke je zonder dit hulpstuk nooit zou kunnen maken. Het is zo gemaakt dat je de phocus met één of twee handen kunt bedienen. U kunt hier niet alleen heel creatief mee fotograferen, maar u kunt er ook nog eens heel creatief mee filmen. Omdat de phocus speciaal gemaakt is voor de iPhone kunt u indien u de phocus op uw iPhone klikt, alsnog gebruik maken van alle andere functies en toepassingen van de iPhone zoals bijvoorbeeld het gebruiken van de oortjes om muziek te luisteren tijdens het creatieve proces. De kit die we bij Verschoore verkopen bestaat uit maar liefst 3 verschillende lenzen (groothoek lens, macro lens, en telelens).

Lensbaby bij Verschoore

Naast de zojuist beschreven phocus kit verkopen we bij Verschoore ook een aantal lensbaby’s. Een lensbaby zorgt er voor dat je een extra creatieve dimensie kunt geven aan je foto doordat je het scherptevlak kunt verleggen. Overigens is een lensbaby niet alleen nuttig bij het maken van creatieve foto’s maar ook nog eens bij het maken van creatieve filmpjes. Bij Verschoore verkopen we verschillende lensbaby’s van verschillende merken. Zo hebben we bijvoorbeeld een lensbaby van Sony, Nikon, en Canon.

3D lens

Daarnaast verkopen we bij Verschoore ook een Panasonic H-FT012 3D lens. De Lumix G 12.5mm / F12 (H-FT012) is de eerste verwisselbare 3D lens ter wereld. Het is een lens waarbij het mogelijk is geworden op echte 3D opnames te maken. De lens beschikt over twee verschillende optische systemen waardoor er een prachtig 3D beeld kan worden gemaakt. 3D filmen is in de creatieve wereld van film en fotografie enorm in opkomst, en het is dan ook niet voor niets dat veel fotografen en andere fotoliefhebbers deze fantastische 3D lens graag willen gebruiken voor het maken van een creatief filmpje. Indien u vragen heeft over het filmen in 3D kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met een van de medewerkers van Verschoore.

Creatief

Creatief blijft natuurlijk een woord waar menig artiest een eigen bedoeling aan geeft. Want wanneer is iets nou precies creatief? En kan een hulpstuk op een camera er wel voor zorgen dat een foto of film creatiever wordt? Ligt het niet juist aan de fotograaf of de cameraman of een foto of film creatief is? Het kan ook te maken hebben met dat wat je fotografeert, en op welke manier je iets fotografeert.