Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

8,7
1597 beoordelingen
0 € 0,00

Nikon Profesional Dealer Verschoore XL Den Bosch

22 artikelen
20

Nikon Pro

Nikon Pro

Nikon Pro camera’s zijn onderdeel van NPS: Nikon Professional Services, wat een onderdeel is van Nikon. Nikon is een Japans bedrijf dat is opgericht in 1917 en sinds 1988 de naam Nikon draagt. Nikon Pro is een onderdeel van dit bedrijf. Nikon is een van de grootste bedrijven op het gebied van optische apparatuur. Met name de fotocamera’s van Nikon hebben het bedrijf zo groot gemaakt als het vandaag de dag is. Bij Verschoore vindt u dan ook verschillende producten van Nikon Pro.

Geschiedenis van het bedrijf

Nikon werd opgericht in 1917. Destijds had het bedrijf nog een andere naam. De eerste camera werd geproduceerd in 1948, net na de Tweede Wereldoorlog. Pas in 1988 werd de naam van het bedrijf veranderd in Nikon, een naam die het bedrijf te danken heeft aan de succesvolle camera. Met de productie van die eerste camera wist Nikon al heel snel de rest van de wereld voor zich te winnen, met als resultaat dat Nikon Pro vandaag de dag een van de grootste bedrijven op het gebied van optische apparatuur is. Nikon’s grootste concurrenten zijn Canon, Canon Pro, en Leica.

Nikon Pro bij Verschoore

Bij Verschoore verkopen we verschillende Nikon Pro producten. Zo verkopen we bijvoorbeeld verschillende Nikon Pro lenzen zoals bijvoorbeeld: Nikon AF VR Zoom-Nikkor 80-400mm f/4.5-5.6D ED, Nikon 300mm f/4D ED-IF AF-S, Nikon 85mm f/2.8D PC-E NIKKOR, Nikon PC-E Micro NIKKOR 45mm f/2.8D ED. Bij Verschoore vindt u zowel lenzen voor beginnende fotografen als voor de professionele fotograaf. Naast het grote assortiment lenzen verkoopt Verschoore natuurlijk ook verschillende Nikon Pro camera’s. Zo hebben wij bijvoorbeeld de Nikon D750, Nikon D800 body, Nikon D810 body, en de Nikon D4s body. Bij deze verschillende body’s kunnen natuurlijk ook verschillende lenzen worden gekocht. Naast de camera’s en lenzen verkoopt Verschoore ook nog verschillende accessoires van Nikon Pro. Denk hierbij aan fototassen, hoezen,  accu’s, batterijen, kabeltjes, en flitsers.

Vragen

Heeft u vragen over het aanschaffen van Nikon of Nikon Pro producten? Dan kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. U kunt uw vraag heel gemakkelijk via email stellen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk terug mailen met ons antwoord. Als u een directe vraag heeft over Nikon Pro dan raden we u aan om even telefonisch contact met een van onze medewerkers op te nemen. Zo kunnen wij direct antwoord geven op uw vraag. Mocht u nou een vraag hebben over een Nikon Pro product, dan kunt u natuurlijk ook altijd bij ons langskomen. Kijk op de website voor de dichtstbijzijnde vestiging en dan helpen we daar graag verder.