8,7
904 beoordelingen
0 € 0,00

Nikon D850 Tour Den Bosch

Schrijf je nu in!

Bent u ook nieuwsgierig naar de nieuwe Nikon D850? Kom dan 24 februari naar de Nikon D850 Tour in onze winkel in Den Bosch en maak kennis met de ultieme combinatie van resolutie, snelheid en lichtgevoeligheid. Namens Nikon Nederland komt omder andere topfotograaf en ambassadeur Nico Alsemgeest naar Den Bosch.Hij vertelt u alles wat u te weten wilt komen over de revolutionaire D850. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk gaan we dieper in op de belangrijkste specs. Aansluitend is er tijd en ruimte voor een hands-on sessie en gaan we zelf aan de slag. Hierbij kunt u uw eerste ervaringen opdoen met de D850 door te fotograferen met deze waanzinnige Nikon camera. Voordat u met deze ervaring naar huis gaat, kunt u bij zowel Nico Alsemgeest als Team Nikon Nederland terecht voor al uw brandende vragen. Kortom, een niet te missen event voor fotografen die elke pixel uit hun foto’s willen halen!

Welke onderwerpen komen aan bod?
Om u alvast een impressie te geven van de Nikon Tour ziet u hieronder een overzicht van de onderwerpen en een overzicht van het dagprogramma.

Dagprogramma
U kunt kiezen uit 2 verschillende Nikon D850 Tour sessies. In het aanmeldformulier onderaan de pagina kunt u uw voorkeur opgeven. Deelname aan de Nikon D850 Tour = GRATIS!

Ochtendsessie 
09:30 – 10:00                    Inloop en ontvangt met koffie en iets lekkers
09:30 – 10:00                    Productpresentatie Nikon D850
10:00 – 10:30                    Ervaringen van de fotograaf
10:30 – 11:30                    Zelf aan de slag met de Nikon D850
11:30 – 12:00                    Vragen, wat verder ter tafel komt en afsluiting

12:00 – 13:00                     PAUZE

Middagsessie 
13:00 – 13:30                     Inloop en ontvangt met koffie en iets lekkers
13:30 – 14:00                     Productpresentatie Nikon D850
14:00 – 14:30                     Ervaringen van de fotograaf
14:30 – 15:30                     Zelf aan de slag met de Nikon D850
15:30 – 16:00                     Vragen, wat verder ter tafel komt en afsluiting

Meer over Nico Alsemgeest Nico Alsemgeest
In korte tijd heeft de 27-jarige Nico Alsemgeest van zijn hobby zijn werk weten te maken. Hij fotografeert voor grote bedrijven, doet shoots op locatie en in zijn studio, maakt vrij werk en reisfotografie. Maar het leukste vindt hij evenementen als Sensation, waarvoor hij nu de hele wereld over vliegt. Hij begon eigenlijk toevallig met fotograferen. Zo’n drie jaar geleden nam zijn moeder hem, zijn zus en zijn broer mee op vakantie naar Argentinië. Een klein jaar daarvoor was zijn vader na een ziekte overleden, en het gezin wilde samen bijkomen van deze moeilijke tijd. Een camera kon natuurlijk op deze grote reis niet ontbreken.
“ De afgelopen anderhalf jaar heb ik veel fotografie gedaan, voor evenementen, bedrijven, particulieren, reizen, vrij werk... eigenlijk bijna alles. Ik heb met mijn werk diverse bladen en websites gehaald en heb verschillende prijzen gewonnen. Ik fotografeer wat ik mooi vind en luister goed naar de klant, probeer altijd anders dan anderen te zijn en zorg voor goede kwaliteit. ”

Social Media
Instagram
https://www.instagram.com/nicoalsemgeest/ 

Portfolio
http://nicoalsemgeest.com

Geïnteresseerd? Meld u gratis  aan!
De sessies op deze dag zijn gratis te bezoeken, maar voor een goede organisatie en groepsindeling willen we u vragen om onderstaand formulier in te vullen. Alvast bedankt en wie weet zien we u op 24 februari in Foto Verschoore XXL Den Bosch! We zien uw aanmelding graag verschijnen. 

Voornaam
Achternaam
Woonplaats
E-mailadres
Welke camera heeft u op dit moment?
Voor welk tijdstip kies jij?


Vragen / Overige opmerkingen