Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

8,7
1501 beoordelingen
0 € 0,00

Masterclass Studiofotografie

Maak een vliegende start als studiofotograaf!

U kent de basis van de studio, zoals licht meten en het instellen van een flitser? En bent u nu klaar voor de volgende stap? Tijdens deze masterclass wijken we af van de standaard opstellingen en gaan we werken aan meer creatieve en uitdagende lichtopstellingen. Om dit te kunnen doen is het van belang de werking van licht te leren zien en begrijpen. Om het licht te leren begrijpen starten we deze workshop met een beamer presentatie met  vele voorbeelden en schema's, waarvan u ook een hand-out ontvangt. Vervolgens gaat u deze stappen zelf toepassen, onder begeleiding van een ervaren fotograaf en met een model. 

Portretfotografie studioworkshop       Portretfotografie studioworkshop    

Aan bod komt onder meer:

  • Uitdagende lichtopstellingen
  • Soorten lampen
  • Samenwerking model
  • De werking van licht
  • Lichtschema's
  • Zelf diverse portretfoto's maken

De workshop duurt 1 dagdeel (6 uur) en zal in een kleine groep (maximaal 6 personen) worden gegeven. U leert veel meer over het effect van soorten lampen en lampopstellingen. Maar bij deze lichtopstellingen is een precieze samenwerking met het model ook van groot belang, en uiteraard wordt hier ook aan gewerkt. Hierboven ziet u een aantal voorbeeldfoto’s die zijn gemaakt tijdens de workshop ‘Studio gevorderd’. 

Kosten
Deelname aan de workshop kost € 139,00. Dit is  inclusief werkboek, Verschoore kortingskaart en gebruik van de professionele flitsapparatuur.

Locatie en datums
Alle datums van de verschillende workshops, de locaties en het inschrijfformulier vindt u hier.

Geïnteresseerd? Meld u aan!
Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of om u direct in te schrijven.

  • Aanhef