Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

0 € 0,00

Leica M Body (TYP 262) Black

Accessoires voor de Leica M Body (TYP 262) Black
Verschoore bundel deals
Specificaties
Omschrijving

Leica M Body (TYP 262) Black

Met de  Leica M Typ 262 gaat Leica nog meer terug naar hun kernmotto voor de fotografie:  “Beperking tot de essentie”. Puur fotograferen zonder afgeleid te worden dat staat centraal bij de Leica M Typ 262. In tegenstelling tot de Leica Typ 240, heeft de Typ 262  géén liveview en filmmodus. Wel wordt er nog steeds gebruik gemaakt van het baanbrekende Leica meetzoekersysteem, met een speciaal ontwikkelde CMOS image sensor in een compacte en duurzame behuizing.

Wel is de al zeer stille sluiter nog verder verbeterd en is deze M nog stiller dan de andere modellen en door gebruik van een  aluminium bovenkap ook nog eens 100 gram lichter. Dit is zonder twijfel het meest puristische model binnen de digitale Leica M series meetzoeker camera’s tot nu toe. De Leica M combineert de voordelen van innovatieve, digitale technologie met de meetzoeker technologie die geperfectioneerd is door de jaren heen.

Afgebeeld objectief wordt niet meegeleverd.