Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

8,7
1597 beoordelingen
0 € 0,00

Leica SL Try-out dag in Breda

Leica Dag Breda

Kom 3 maart naar de Leica SL Try-out in Breda en ervaar met eigen ogen de mogelijkheden van de Leica SL onder het genot van een kop koffie. Vakfotograaf Eefje van Hoof kent deze systeemcamera als geen ander en vertelt van 10:30 tot 12:00 al haar ervaringen en de innovatieve technieken. Zij zal u de beste tips en tricks geven en uiteraard kunt u bij haar terecht voor al uw vragen.

Over de Leica SL
Met het SL-systeem heeft Leica een nieuw tijdperk geintroduceerd. De Leica SL (typ 601) is een 24 megapixel full frame systeemcamera. De Maestro II processor zorgt voor een razendsnelle beeldverwerking en ruisvrije foto’s. Het ISO-bereik is uitbreidbaar van 50 tot 50000, zo heb je voldoende mogelijkheden om in elke situatie aan de slag te gaan. Naast foto’s maak je met de SL ook filmbeelden in 4K kwaliteit.  De SL is gemaakt van een solide blok aluminium en afgedicht tegen spatwater. Zo is de camera op alle omstandigheden voorbereid.

Meer over Eefje van Hoof
Naast fotograaf verkoopadviseuse bij Foto Verschoore is Eefje ook werkzaam als illustrator, designer en docent. Na het afronden van de studie fotografie aan de Academie voor kunst en vormgeving in St. Joost, te Breda is Eefje begonnen met losse projecten. Daarnaast geeft ze ook cursussen zodat u uw camera ten volle kan benutten en er creatief mee om kan gaan. Benieuwd naar haar werk? Bekijk haar portfolio in de link hieronder.

Website
http://eefjevanhoof.nl

Workshop dagen 
Workshop 3 maart: 10:30 - 12:00 uur

Geïnteresseerd? Meld je gratis aan!
Deelname is gratis, maar we willen je wel vragen om even aan te geven of je komt op 3 maart.

 

Voornaam
Achternaam
Woonplaats
E-mailadres
Voor welke workshop dag kies jij?

Vragen / voorkeur voor een specifiek model?
Vragen / Overige opmerkingen