Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

8,7
1405 beoordelingen
0 € 0,00

Kerstkaarten

 Profiteer van 15% korting van 20-10 t/m 26-11

Ook dit jaar zijn ze er weer: de Verschoore kerstkaarten. Bestel ze met de standaardafbeeldingen of personaliseer de kaart van uw keuze om een eigen unieke kerstkaart van Verschoore kwaliteit te kunnen sturen naar familie, vrienden, kennissen of collega’s. De levertijd is binnen 24 uur! Uiteraard maken we eerst een proefdruk voordat u iedereen fijne feestdagen wenst. Hierdoor bent u zeker van de kwaliteit van uw kerstkaarten. De kerstkaarten zijn uiteraard weer in onze winkels te bestellen. Dus kom naar de dichtsbijzijnde winkel waar onze medewerkers u graag vrijblijvend informeren en/of helpen met uw bestelling. Zoek de dichtsbijzijnde Verschoore speciaalzaak bij jou in de buurt..

Personaliseer uw kerstkaart van 2017!
Wilt u uw eigen kerstkaart ontwerpen? Grijp dan nu uw kans bij Verschoore en neem de volgende stappen:

  1. Kom langs in één van onze filialen en neem de gewenste afbeelding mee op USB-stick of telefoon.
  2. Kies uw favoriete ontwerp, formaat en het gewenste aantal
  3. Vraag een opdrachtformulier en vul deze volledig in, zodat we uw bestelling in behandeling kunnen nemen
  4. U maakt met één van ozne medewerkers een afspraak wannner u de kerstkaarten weer op komt halen

    of 
  1. Kies uw favoriete ontwerp, formaat en het gewenste aantal
  2. Vul het onderstaande formulier volledig in.
  3. Stuur de foto('s) die u wilt gebruiken als kerstkaart via WeTransfer naar print@verschoore.nl en geef in het tekstvkak nog even de exacte aantallen aan per ontwerp.
  4. Zodra we alles binnen hebben, ontvangt u een dowloadbevestiging en sturen we een definitieve opdrachtbevestiging. Dan gaan we direct aan de slag. Zodra de betaling dan bij ons binnen is, gaan de kerstkaarten naar u op de post. 

De verschillende ontwerpen en tarieven.
Let op: voor elk ontwerp en formaat geldt er een starttarief van €1,95. Alle kerstkaarten zijn inclusief enveloppen. De minimale afname is 20 stuks. 

Eigen tekst
Wilt u uw eigen tekst (bijv: toevoegen van naam, aanpassing van de standaard tekst of aanpassen van het lettertype)? Dit kost €7,50. Een proefkaart kost €10,00 indien u deze wilt meenemen. Anders is het geheel gratis. Een proefkaart heeft een levertijd van 24 uur. Indien deze is goedgekeurd, ontvangt u de rest binnen 1 uur. 

Kortingsactie
Koop uw kerstkaarten tussen 20 oktober 2017 en 26 november 2017 en profiteer van 15% korting! Doet u uw aankoop na 26 november kunt u profiteren van 12% korting met de Verschoore klantkaart. 

Aanvraagformulier Verschoore kerstkaarten

Voornaam
Achternaam
FormaatE-mailadres
Straat
Huisnummer
Postcode
Woonplaats
Eigen tekst