Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

0 € 0,00

Fuji Instax Wide 300

10% kortingsactie
Accessoires voor de Fuji Instax Wide 300
Verschoore bundel deals
Specificaties
Omschrijving

Fuji Instax Wide 300

Instax foto's van breedformaat. De Fujfilm Instax Wide 300 is een instant camera waarmee je prachtige foto’s kan maken. Je kiest een onderwerp, drukt op de knop en er komt direct een foto uit de camera. Ideaal voor feestjes, verjaardagen en andere bijeenkomsten. Ieders gezichtsuitdrukkingen zijn duidelijk zichtbaar.
Voor extra stabiliteit is het mogelijk om de camera te plaatsen op een statief. De film die de Fujifilm Instax Wide gebruikt is twee keer zo groot als de Instax Mini. Daarnaast bevat de Fujifilm Instax Wide 300 een flitser zodat je ook bij weinig licht kan fotograferen. Een optische zoeker met geïntegreerde beeldlijnen is beschikbaar voor beeldcompositie en een teller is ook aanwezig zodat u altijd ziet hoeveel foto's u nog kan maken. Voor extra gemak maakt de Instax Wide 300 gebruik van twee AA-batterijen als stroombron.

Let op: voor deze camera heb je Fujifilm Instax Film Wide nodig.

Standaard meegeleverd:
- Batterijen
- Polsriem

Kijk ter inspiratie eens het onderstaande filmpje dat Fujifilm zelf heeft gemaakt! Wij zijn fan van deze camera!