Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

8,7
1598 beoordelingen
0 € 0,00

Canon Profesional Dealer Verschoore XL Den Bosch

51 artikelen
20

Canon Pro

Canon Pro, een naam waarbij wordt gerefereerd naar Canon Professional Network, is een onderdeel van Canon. Canon Pro is een speciaal onderdeel van Canon voor de professionele fotograaf. Het Canon Professional Network (CPN) is een speciale bron van nieuwsartikelen en verschillende productupdates voor de professionele fotografen. De camera’s van Canon Pro zijn bedoeld voor de meer gevorderde fotograaf, en door je aan te sluiten bij het Canon Professional Network kunt u een onderdeel worden van het professionele Canon Netwerk. Het hoofdkantoor van Canon staat in Tokyo. Sinds ruim vijftig jaar heeft Canon ook een hoofdvestiging in Europa.

Geschiedenis

Canon is de Japanse producent van verschillende optische en elektronische apparatuur. Het bedrijf is begonnen toen het Precision Optical Instruments Laboratory in 1933 werd opgericht. In het laboratorium werd hard gewerkt aan een 35mm camera. Na het produceren van deze camera ging het bedrijf zich ook op andere bezigheden richten zoals  röntgenstraling, en film-, en televisielenzen. Al snel kwam het bedrijf met hun eerste meetzoekercamera: de Canon 7. Met de komst van digitale fotografie kon Canon natuurlijk niet achterblijven. Het was dan ook in 1992 toen Canon de eerste digitale fotocamera produceerde: de Canon PowerShot 600. Er werd door Canon ook gewerkt aan een digitale filmcamera. Deze kwam echter pas op de markt in 1997. Vandaag de dag produceert Canon ook verschillende kantoorartikelen zoals bijvoorbeeld printers. Canon heeft speciale printers ontwikkeld die met name erg goed zijn voor het afdrukken van foto’s. Hiervoor dient u dan het speciale Canon fotopapier en Canon inkt te gebruiken. De foto’s die u hiermee thuis kunt afdrukken zijn werkelijk van fantastische kwaliteit!

Canon Pro bij Verschoore

Bij Verschoore kunt u onder andere de Canon Pro EOS 1DX kopen. Het is een echte Canon Pro camera die snelheid ontzettend goed combineert met de beeldkwaliteit. Deze Canon Pro camera is ontwikkeld voor de echte professionele fotograaf. Hij beschikt over 18 megapixels en een volbeeld sensor. Het is een SLR body en komt in een zwarte uitvoering. Hierbij zitten dus geen lenzen. Maar ook voor Canon Pro lenzen bent u bij Verschoore aan het juiste adres. Verschoore verkoopt namelijk ook verschillende Canon Pro Objectieven zoals de Canon EF 400 mm f/5.6L USM en de Canon TS-E 17mm f/4L. U heeft daarvoor keuze uit bijvoorbeeld een telezoom en lenzen met een vast brandpunt afstand.

Vragen?

Heeft u vragen over Canon Pro, of over Canon in het algemeen? Dan kunt u natuurlijk op verschillende manieren contact met ons opnemen. Uiteraard zijn wij per email te bereiken. Indien u een mailtje stuurt zullen wij hier zo snel mogelijk op antwoorden. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om ons telefonisch te bereiken. Zo kunt u bijvoorbeeld zeer dringende vragen over Canon Pro of uw Canon product meteen aan ons stellen. Mocht u nou een specifieke vraag hebben over uw Canon Pro dan kunt u het beste met uw camera of lens langskomen in een van de filialen zodat we direct kunnen helpen.