Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

0 € 0,00

Bushnell Legend 8x42 E serie

Verschoore bundel deals
Specificaties
Omschrijving

Bushnell Legend 8x42 E serie

De Bushnell Legend E-Serie 8x42 is een robuuste en lichtgewicht verrekijker waarmee u elke dag op pad kunt, ongeacht de weersomstandigheden. De lenzen zijn voorzien van een anti-reflectieve en meervoudige coating wat zorgt voor heldere en duidelijke beelden met natuurgetrouwe kleuren en uitstekende prestaties zelfs bij weinig licht.

De behuizing is gemaakt van een lichtgewicht corrosiebestendige magnesiumlegering die gevuld is met stikstof en afgedicht met O-ringen. Dit zorgt ervoor dat de verrekijker waterdicht is en onder elke omstandigheid een uitstekend zicht biedt. De behuizing is voorzien van  rubber wat zorgt voor een stevige grip en uitstekende bescherming tegen vallen en stoten. Dankzij het grote geribbelde scherpstelwiel is deze kijker ook te gebruiken als je handschoenen aan hebt. Kortom, dit is een perfecte verrekijker voor de natuurliefhebber, vliegtuigspotter en  is ook geschikt voor op de boot.

Kenmerken:
- BAK4 dakkant prisma's
- Meervoudig gecoat optiek
- RainGuard HD waterafstotende lenscoating
- Stikstof gevuld dus geen last van condensvorimg in de kijker
- Waterbestendig
- Magnesiumlegering behuizing
- Twist-Up Click-Stop oogschelpen