Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

0 € 0,00

Opheffingsuitverkoop!

Opheffingsuitverkoop bij Verschoore.

Na 100 succesvolle jaren en 8 vestigingen verspreid over Zeeland en Brabant zal er in 2019 een einde komen aan het tijdperk Verschoore. Per 1 maart zullen 3 vestigingen van Verschoore overgenomen worden door Kamera Express, namelijk de winkels in Breda, Goes en Den Bosch. De andere 5 vestigingen van Verschoore zullen verder gaan met een nieuw concept, onder de naam Sprintphoto. Dit zijn de winkels in Bergen op Zoom, Etten-Leur, Middelburg, Roosendaal en Terneuzen.

Daarom geven wij nu 20% korting op tassen, statieven, opslag & geheugen en filters! Kom even langs in één van onze winkels of bestel in onze webshop met de kortingscode 'uitverkoop'. Ook bieden wij nu de allerlaagste internetprijzen voor camera en objectieven. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je tot en met 24 februari 2019 ook nog eens 10% extra korting op alle camera's en objectieven uit onze voorraad! Gebruik de kortingscode 'extra10' om in onze webshop te profiteren van de 10% korting!

Om te profiteren van de 30% korting op onze occasions gebruik je de kortingscode 'occasions30' in onze webshop.

Actievoorwaarden: