Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

8,7
1598 beoordelingen
0 € 0,00

Nikon Pro Lease

 

Nikon Pro Lease: I AM ONBEZORGD EN ALTIJD UP TO DATE
Bij een aankoop vanaf €9.000,- van geselecteerde Nikon apparatuur kom je in aanmerking voor het unieke Nikon Pro Lease product. Dit is een vorm van operational lease waarbij je de apparatuur voor een periode van 36 maandan huurt van de leasemaatschappij inclusief verzekering, onderhoud, reparaties en service. De leasemaatschappij blijft eigenaar van de apparatuur. Je kunt daarom de apparatuur niet in de boeken opnemen. Wel kun je het maandelijkse leasebedrag in de boeken opnemen en de BTW terugvorderen.

Het grote voordeel is dat je volledig ontzorgd wordt en dat bij het leasen van een camerabody deze na 18 maanden vervangen wordt door het meest recente model. Onbezorgd en altijd up to date dus. 

Wat kun je leasen?
Camera bodies zoals: Nikon D5, Nikon D500 en NIkon D810
Objectieven: De professionele serie van Nikon, zoals zoomobjectieven met een vast diafragmagetal, primelenzen, tilt-shift lenzen, micro- en macrolenzen en supertele-objectieven. Bekijk de volledige lijst.

Wie kan er gebruikmaken van Nikon Pro Lease?

Nikon Professional Lease is voor Nikon Professional Services (NPS) leden die in het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan ingeschreven. NPS leden met alleen een VAR kunnen niet leasen. Lid worden van NPS?

Meer weten of een lease-aanvraag indienen?
Neem contact op met de afdeling administratie.

Per e-mail: administratie@verschoore.nl of telefonisch: 0113-270116