Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

8,7
1598 beoordelingen
0 € 0,00

1 uur fotoservice

Profiteer van de snelle fotoservice van Verschoore

Foto's afdrukken bij Verschoore
De snelle 1 uur fotoservice van Verschoore, perfect voor het afdrukken van uw dierbare foto's! Kom langs in één van onze 8 winkels en ontdek onze nieuwe fotokiosken. Onze nieuwe fotokiosk is een unieke service en de snelste manier om je foto's gemakkelijk en professioneel af te drukken. Direct vanaf je telefoon, maar ook vanaf je harde schijf, geheugenkaart of tablet. 

Hoe werkt de fotokiosk?
Sluit je telefoon, camera, geheugenkaart, usb-stick of tablet aan op de kiosk in de winkel. Via een eenvoudig te bedienen touchscreen geef je aan welke foto's afgedrukt moeten worden en op welk formaat. Selecteer je foto's en  bewerk ze eventueel.  Laat ze afdrukken, betaal bij de kassa binnen een uur heb je je foto’s al in bezit.

De nieuwste technologie en software
Onze nieuwe fotokiosk is uitgerust met de nieuwste technologieën en fotosoftware! Kom langs en ervaar het zelf.

Graag tot ziens in één van onze winkels.

Kom langs en ontdek onze nieuwe fotokiosk

 

 

1-uur fotoservice via de fotosoftware van Verschoore
Uw fotobestelling wordt door ons met zorg in behandeling genomen en in de winkel van uw keuze afgedrukt. Ieder foto wordt indien nog handmatig gecorrigeerd op kleur en densiteit om zo uw dierbare herineringen optimaal tot zijn recht te laten komen.

Om gebruik te kunnen maken van onze 1 uur en of 24 uur  fotoservice dient u gebruik te maken van onze gratis fotoservice software.
Start hier met downloaden van onze Verschoore fotosoftware en u kunt uw foto's ophalen in de winkel van uw keuze of ze laten thuis bezorgen.

Deze software van Verschoore is alleen beschikbaar voor Windows. De software is ook geschikt om fotoalbums, canvassen en vegrotingen te laten maken.

Download hier onze gratis Verschoore fotosoftware

 

 Wilt u graag de Verschoore fotosoftware in actie zien bekijk dan de instructie video's.

Bekijk video's over onze Verschoore fotosoftware

* alleen op producten via deze download Verschoore fotosoftware geldt de klantkaart korting  Kortingskaart

Kostbare herinneringen bewaar je voor altijd!

Foto’s bestellen
Als iemand foto’s nodig heeft, ging hij of zij vroeger naar de fotowinkel en leverde een rolletje in uit de fotocamera. Dan werden de foto’s ontwikkeld en kon je ze na een dag weer ophalen, of, als je haast had en bereid was wat meer te betalen, na een uurtje al. Vandaag de dag hoef je echter de deur niet meer uit om aan foto’s te komen. Ten eerste kun je ze natuurlijk meteen zien op je telefoon of computer. Je hoeft dus eigenlijk de deur al niet meer uit om te zien hoe je foto’s uiteindelijk zijn geworden. Echter, als je je foto’s afgedrukt wilt hebben moet er natuurlijk wel iets meer gebeuren. Je kan ze zelf uitprinten, op gewoon papier of op fotopapier, maar je kan natuurlijk ook foto’s bestellen.

Geschiedenis van de foto
Foto’s bestellen via internet bestellen al een tijdje, maar vroeger kon dit natuurlijk niet. De eerste foto werd in 1826 genomen door Joseph Niépce. Dit was geen scherpe foto, er waren alleen maar wazige beelden op te zien. De belichtingstijd duurde toen nog 8 uur. Tien jaar later werd de eerste scherpe foto gemaakt en de belichtingstijd was teruggedrongen naar enkele minuten. Tegenwoordig is de belichtingstijd nog minder dan een seconde, om precies te zijn 0,001 seconden. Twee jaar na de uitvinding van de foto werd het negatief uitgevonden, waardoor je toen al meerdere foto’s kon afdrukken. Ook op je computer of laptop is het nodig
om een foto te ‘maken’, door de toets printscreen te gebruiken. Met je computer kun je zoals gezegd ook heel makkelijk foto’s bestellen.

Foto’s bestellen: hoe en waar?
Foto’s bestellen kan tegenwoordig op meerdere manieren. Nog steeds kun je naar een winkel gaan. Daar is het ook nog steeds mogelijk om analoog gemaakte foto’s te laten ontwikkelen. Analoge fotografie bestaat immers nog steeds. Ook is het mogelijk om APS-foto’s te laten ontwikkelen. Ook van dia’s en negatieven kunnen foto’s worden gedrukt. Meestal zijn deze foto’s in een paar dagen klaar. Maar foto’s bestellen kan nog veel makkelijker. Misschien is je familielid of vriend over een paar dagen jarig en wil je daar een mooie foto in een lijst cadeau aan doen, of wellicht heb je zin om je woonkamer op te fleuren met wat gedrukte foto’s, maar
heb je simpelweg geen tijd door je werk. Tegenwoordig is dit absoluut geen probleem. Foto’s bestellen kan eenvoudig en snel online.

Foto’s bestellen: welk formaat?
Wanneer je foto’s gaat bestellen, worden deze aangepast en verbeterd volgens het originele formaat van de foto’s. Hierbij moet je er rekening mee houden dat digitale fototoestellen een andere beeldverhouding hebben dan hun analoge voorgangers. Vrijwel alle analoge fototoestellen hanteren een beeld met een verhouding van 2 hoog op 3 breed. Daartegenover leveren digitale fototoestellen een verhouding van 3 hoog op 4 breed. Je kan je toestel ook handmatig instellen op 2:3, dan krijgt het dus dezelfde verhouding als de ‘oude’ analoge foto’s. Maar is het dan zo erg als je foto’s gaat bestellen en je drukte een digitaal gemaakte foto af op een het klassieke formaat voor analoge foto’s (2:3)? Het klassieke formaat (2:3) staat gelijk aan 10x15, 11x17 of 13x18 cm. Het digitale formaat (3:4) komt overeen met 10x13, 11x15 of 13x17 cm. Het gevolg is dat wanneer je een foto met de digitale verhouding 3:4 hebt en deze laat afdrukken op formaat 11x17cm, dat er dan een stuk wordt afgesneden van je foto. Maar dit hoeft dus geen probleem te zijn met foto’s bestellen, want je kan vaak het toestel instellen op de juiste erhouding.

 U kunt uw produkt ophalen in 1 van onze winkels of thuis laten bezorgen. Klik op onderstaande download knop om de software te gebruiken.

Download hier onze gratis Verschoore fotosoftware

 

 Wilt u graag de Verschoore fotosoftware in actie zien bekijk dan de instructie video's.

Bekijk video's over onze Verschoore fotosoftware